Deliha 2

Deliha 2

Nu kijken

Kijk Deliha 2

Moeite met waar je nou Deliha 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Deliha 2

Samenvatting

Zeliha is nog steeds een maffe, maar heel oprechte meid. Ze bezorgt zichzelf voortdurend nieuwe problemen. In de eerste film was Zeliha op zoek naar de ware liefde. In deze tweede film probeert ze carrière te maken. Ze droomt ervan kok te worden. Ze gaat in een chic restaurant werken. Zal Zeliha eindelijk bereiken waar ze van gedroomd heeft, of zal de rauwe werkelijkheid haar dromen in duigen laten vallen, en haar hart breken? Gupse Özay schreef eerder het scenario voor Deliha en Görümce. In die films speelde zij ook de hoofdrol. Bij Deliha 2 zit zij daarnaast voor het eerst ook in de regisseursstoel. Deze film zal de kijkers weer dubbel laten liggen van het lachen met de hartverwarmende personages en het vrolijke verhaal van Özay.

Regisseur en acteurs

 • Gupse Özay portait

  Gupse Özay

  Director

 • Gupse Özay portait

  Gupse Özay

  Zeliha

 • Eda Ece portait

  Eda Ece

  Actor

 • Aksel Bonfil portrait

  Aksel Bonfil

  Actor

 • Derya Alabora portait

  Derya Alabora

  Actor

 • Esin Eden portrait

  Esin Eden

  Actor

 • Hülya Duyar portrait

  Hülya Duyar

  Actor

 • Ali Çelik portrait

  Ali Çelik

  Actor

 • Mert Öner portrait

  Mert Öner

  Actor

 • Fatih Özkan portrait

  Fatih Özkan

  Actor

Deliha 2

Benieuwd naar Deliha 2? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Deliha 2 kunt bekijken.

Deliha 2 streamen

Wil je Deliha 2 streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Deliha 2 gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Deliha 2 downloaden

movies als Deliha 2 kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Deliha 2. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Deliha 2. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Deliha 2 torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Deliha 2 te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Deliha 2 trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Deliha 2 je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!