Deliha 2

Deliha 2

Nu kijken

Kijk Deliha 2

Moeite met waar je nou Deliha 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Deliha 2

Samenvatting

Zeliha is nog steeds een maffe, maar heel oprechte meid. Ze bezorgt zichzelf voortdurend nieuwe problemen. In de eerste film was Zeliha op zoek naar de ware liefde. In deze tweede film probeert ze carrière te maken. Ze droomt ervan kok te worden. Ze gaat in een chic restaurant werken. Zal Zeliha eindelijk bereiken waar ze van gedroomd heeft, of zal de rauwe werkelijkheid haar dromen in duigen laten vallen, en haar hart breken? Gupse Özay schreef eerder het scenario voor Deliha en Görümce. In die films speelde zij ook de hoofdrol. Bij Deliha 2 zit zij daarnaast voor het eerst ook in de regisseursstoel. Deze film zal de kijkers weer dubbel laten liggen van het lachen met de hartverwarmende personages en het vrolijke verhaal van Özay.

Regisseur en acteurs

 • Gupse Özay portait

  Gupse Özay

  Director

 • Gupse Özay portait

  Gupse Özay

  Zeliha

 • Eda Ece portait

  Eda Ece

  Actor

 • Aksel Bonfil portrait

  Aksel Bonfil

  Actor

 • Derya Alabora portait

  Derya Alabora

  Actor

 • Esin Eden portrait

  Esin Eden

  Actor

 • Hülya Duyar portrait

  Hülya Duyar

  Actor

 • Ali Çelik portrait

  Ali Çelik

  Actor

 • Mert Öner portrait

  Mert Öner

  Actor

 • Fatih Özkan portrait

  Fatih Özkan

  Actor

Deliha 2

Zin om Deliha 2 lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Deliha 2 te bekijken voor je op een rijtje.

Deliha 2 downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Deliha 2 downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Deliha 2. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Deliha 2 er ook in SD heel goed uit.

Deliha 2 streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Deliha 2 net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Deliha 2 hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Deliha 2 helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Deliha 2 torrent

Denk je dat je om Deliha 2 te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Deliha 2 trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Deliha 2 de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.