Deliha 2

Deliha 2

Nu kijken

Kijk Deliha 2

Moeite met waar je nou Deliha 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Deliha 2

Samenvatting

Zeliha is nog steeds een maffe, maar heel oprechte meid. Ze bezorgt zichzelf voortdurend nieuwe problemen. In de eerste film was Zeliha op zoek naar de ware liefde. In deze tweede film probeert ze carrière te maken. Ze droomt ervan kok te worden. Ze gaat in een chic restaurant werken. Zal Zeliha eindelijk bereiken waar ze van gedroomd heeft, of zal de rauwe werkelijkheid haar dromen in duigen laten vallen, en haar hart breken? Gupse Özay schreef eerder het scenario voor Deliha en Görümce. In die films speelde zij ook de hoofdrol. Bij Deliha 2 zit zij daarnaast voor het eerst ook in de regisseursstoel. Deze film zal de kijkers weer dubbel laten liggen van het lachen met de hartverwarmende personages en het vrolijke verhaal van Özay.

Regisseur en acteurs

 • Gupse Özay portait

  Gupse Özay

  Director

 • Gupse Özay portait

  Gupse Özay

  Zeliha

 • Eda Ece portait

  Eda Ece

  Actor

 • Aksel Bonfil portrait

  Aksel Bonfil

  Actor

 • Derya Alabora portait

  Derya Alabora

  Actor

 • Esin Eden portrait

  Esin Eden

  Actor

 • Hülya Duyar portrait

  Hülya Duyar

  Actor

 • Ali Çelik portrait

  Ali Çelik

  Actor

 • Mert Öner portrait

  Mert Öner

  Actor

 • Fatih Özkan portrait

  Fatih Özkan

  Actor

Deliha 2

Wil je Deliha 2 kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Deliha 2 streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Deliha 2 niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Deliha 2 zelfs gratis bekijken.

Deliha 2 downloaden

Wil je Deliha 2 ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Deliha 2 overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Deliha 2 torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Deliha 2 is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Deliha 2 trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Deliha 2 de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.