Delinquent
%
70

Delinquent

Nu kijken

Kijk Delinquent

Moeite met waar je nou Delinquent moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Delinquent

Samenvatting

Joey's vader leidt een gewelddadige bende overvallers, die al jaren uit de handen van de politie weet te blijven. Joey houdt zich het liefst ver van de louche handel. Hij trekt liever op met z'n vrienden en z'n vriendin Tara. Maar wanneer één van de bendeleden wordt opgepakt dwingt z'n vader hem om te helpen bij een grote roof. Vanaf het begin loopt de klus gigantisch fout en wanneer er slachtoffers vallen schiet Joey in paniek. Hij raakt steeds dieper in de problemen en sleurt ongewild Tara mee in het gevaar...

Regisseur en acteurs

 • Kim Director portait

  Kim Director

  Officer Reynolds

 • Erin Darke portait

  Erin Darke

  Tara

 • Bill Sage portait

  Bill Sage

  Rich

 • Alex Shaffer portait

  Alex Shaffer

  Joey

 • Austin Zajur portrait

  Austin Zajur

  Carter

 • Kevin Bigley portait

  Kevin Bigley

  Britt

Delinquent

Veel gehoord over Delinquent en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Delinquent heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Delinquent streamen

Wil je Delinquent, de movie met Kim Director, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Delinquent zelfs gratis kijken.

Delinquent downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Delinquent ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Delinquent er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Delinquent torrent

Op zoek naar een torrent van Delinquent? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Delinquent te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Delinquent trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Delinquent. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.