Delinquent
%
70

Delinquent

Nu kijken

Kijk Delinquent

Moeite met waar je nou Delinquent moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Delinquent

Samenvatting

Joey's vader leidt een gewelddadige bende overvallers, die al jaren uit de handen van de politie weet te blijven. Joey houdt zich het liefst ver van de louche handel. Hij trekt liever op met z'n vrienden en z'n vriendin Tara. Maar wanneer één van de bendeleden wordt opgepakt dwingt z'n vader hem om te helpen bij een grote roof. Vanaf het begin loopt de klus gigantisch fout en wanneer er slachtoffers vallen schiet Joey in paniek. Hij raakt steeds dieper in de problemen en sleurt ongewild Tara mee in het gevaar...

Regisseur en acteurs

 • Kim Director portait

  Kim Director

  Officer Reynolds

 • Erin Darke portait

  Erin Darke

  Tara

 • Bill Sage portait

  Bill Sage

  Rich

 • Alex Shaffer portait

  Alex Shaffer

  Joey

 • Austin Zajur portrait

  Austin Zajur

  Carter

 • Kevin Bigley portait

  Kevin Bigley

  Britt

Delinquent

Wil je Delinquent kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Delinquent streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Delinquent niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Delinquent zelfs gratis bekijken.

Delinquent downloaden

Wil je Delinquent ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Delinquent overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Delinquent torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Delinquent is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Delinquent trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Delinquent de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.