Delinquent
%
70

Delinquent

Nu kijken

Kijk Delinquent

Moeite met waar je nou Delinquent moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Delinquent

Samenvatting

Joey's vader leidt een gewelddadige bende overvallers, die al jaren uit de handen van de politie weet te blijven. Joey houdt zich het liefst ver van de louche handel. Hij trekt liever op met z'n vrienden en z'n vriendin Tara. Maar wanneer één van de bendeleden wordt opgepakt dwingt z'n vader hem om te helpen bij een grote roof. Vanaf het begin loopt de klus gigantisch fout en wanneer er slachtoffers vallen schiet Joey in paniek. Hij raakt steeds dieper in de problemen en sleurt ongewild Tara mee in het gevaar...

Regisseur en acteurs

 • Kim Director portait

  Kim Director

  Officer Reynolds

 • Erin Darke portait

  Erin Darke

  Tara

 • Bill Sage portait

  Bill Sage

  Rich

 • Alex Shaffer portait

  Alex Shaffer

  Joey

 • Austin Zajur portrait

  Austin Zajur

  Carter

 • Kevin Bigley portait

  Kevin Bigley

  Britt

Delinquent

Zin om Delinquent lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Delinquent te bekijken voor je op een rijtje.

Delinquent downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Delinquent downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Delinquent. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Delinquent er ook in SD heel goed uit.

Delinquent streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Delinquent net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Delinquent hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Delinquent helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Delinquent torrent

Denk je dat je om Delinquent te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Delinquent trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Delinquent de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.