Delirium
%
45

Delirium

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Delirium

Moeite met waar je nou Delirium moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Delirium

Samenvatting

Drie berooide vrienden hopen rijk te worden door een lowbudgetfilm te maken met in de hoofdrol de bekende acteur Ricardo Darín, maar het loopt al snel uit de hand.

Regisseur en acteurs

 • Carlos Kaimakamian Carrau portrait

  Carlos Kaimakamian Carrau

  Director

 • Ricardo Darín portait

  Ricardo Darín

  Himself

 • Ramiro Archain portrait

  Ramiro Archain

  Martín

 • Emiliano Carrazzone portrait

  Emiliano Carrazzone

  Mariano

 • Florencia Miller portrait

  Florencia Miller

  Moza

 • Miguel Di Lemme portrait

  Miguel Di Lemme

  Federico

Trailers

Delirium

Op zoek naar Delirium? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Delirium streamen

Het streamen van movies als Delirium heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Delirium waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Delirium dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Delirium downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Delirium te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Delirium torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Delirium trailer

Weet je nog niet zeker of Delirium jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.