Delirium
%
45

Delirium

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Delirium

Moeite met waar je nou Delirium moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Delirium

Samenvatting

Drie berooide vrienden hopen rijk te worden door een lowbudgetfilm te maken met in de hoofdrol de bekende acteur Ricardo Darín, maar het loopt al snel uit de hand.

Regisseur en acteurs

 • Carlos Kaimakamian Carrau portrait

  Carlos Kaimakamian Carrau

  Director

 • Ricardo Darín portait

  Ricardo Darín

  Himself

 • Ramiro Archain portrait

  Ramiro Archain

  Martín

 • Emiliano Carrazzone portrait

  Emiliano Carrazzone

  Mariano

 • Florencia Miller portrait

  Florencia Miller

  Moza

 • Miguel Di Lemme portrait

  Miguel Di Lemme

  Federico

Trailers

Delirium

Zin om Delirium lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Delirium te bekijken voor je op een rijtje.

Delirium downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Delirium downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Delirium. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Delirium er ook in SD heel goed uit.

Delirium streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Delirium net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Delirium hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Delirium helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Delirium torrent

Denk je dat je om Delirium te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Delirium trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Delirium de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.