Deliver us from Evil
%
66

Deliver us from Evil

Nu kijken

Kijk Deliver us from Evil

Moeite met waar je nou Deliver us from Evil moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Deliver us from Evil

Samenvatting

De succesvolle advocaat Johannes keert met zijn gezin naar zijn geboortedorp op het Deense platteland terug. Hier krijgt hij te maken met haat en nijd. Als ze een asielzoeker in huis opnemen, die zogenaamd een dodelijk ongeval heeft veroorzaakt, loot de zaak uit de hand. De dorpsbewoners verzamelen zich rond het huis van het advocatengezin en dreigen de zogenaamde dader te lynchen.

Regisseur en acteurs

 • Ole Bornedal portait

  Ole Bornedal

  Director

 • Pernille Vallentin portait

  Pernille Vallentin

  Scarlett

 • Lene Nystrøm portait

  Lene Nystrøm

  Pernille

 • Lasse Rimmer portait

  Lasse Rimmer

  Johannes

 • Fanny Bornedal portrait

  Fanny Bornedal

  Viola

 • Jacob Ottensten portrait

  Jacob Ottensten

  Frederik

 • Lone Lindorff portrait

  Lone Lindorff

  Anna

 • Jens Andersen portait

  Jens Andersen

  Lars

 • Bojan Navojec portait

  Bojan Navojec

  Alain

 • Kim Kold portait

  Kim Kold

  Leif Christensen

 • Sonja Richter portait

  Sonja Richter

  Presenter

 • Karin Norrinder portrait

  Karin Norrinder

  Britt

Deliver us from Evil

Wil je Deliver us from Evil kijken? De movie van Ole Bornedal uit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Deliver us from Evil op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Deliver us from Evil met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Deliver us from Evil downloaden

Het downloaden van Deliver us from Evil is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Deliver us from Evil ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Deliver us from Evil streamen

Het streamen van Deliver us from Evil heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Deliver us from Evil online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Deliver us from Evil kijkt. Ideaal!

Deliver us from Evil torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Deliver us from Evil. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Deliver us from Evil trailer

Bekijk eerst even de trailer van Deliver us from Evil voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.