Deliver us from Evil
%
66

Deliver us from Evil

Nu kijken

Kijk Deliver us from Evil

Moeite met waar je nou Deliver us from Evil moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Deliver us from Evil

Samenvatting

De succesvolle advocaat Johannes keert met zijn gezin naar zijn geboortedorp op het Deense platteland terug. Hier krijgt hij te maken met haat en nijd. Als ze een asielzoeker in huis opnemen, die zogenaamd een dodelijk ongeval heeft veroorzaakt, loot de zaak uit de hand. De dorpsbewoners verzamelen zich rond het huis van het advocatengezin en dreigen de zogenaamde dader te lynchen.

Regisseur en acteurs

 • Ole Bornedal portait

  Ole Bornedal

  Director

 • Pernille Vallentin portait

  Pernille Vallentin

  Scarlett

 • Lene Nystrøm portait

  Lene Nystrøm

  Pernille

 • Lasse Rimmer portait

  Lasse Rimmer

  Johannes

 • Fanny Bornedal portrait

  Fanny Bornedal

  Viola

 • Jacob Ottensten portrait

  Jacob Ottensten

  Frederik

 • Lone Lindorff portrait

  Lone Lindorff

  Anna

 • Jens Andersen portait

  Jens Andersen

  Lars

 • Bojan Navojec portait

  Bojan Navojec

  Alain

 • Kim Kold portait

  Kim Kold

  Leif Christensen

 • Sonja Richter portait

  Sonja Richter

  Presenter

 • Karin Norrinder portrait

  Karin Norrinder

  Britt

Deliver us from Evil

Op zoek naar Deliver us from Evil? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Deliver us from Evil streamen

Het streamen van movies als Deliver us from Evil heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Deliver us from Evil waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Deliver us from Evil dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Deliver us from Evil downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Deliver us from Evil te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Deliver us from Evil torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Deliver us from Evil trailer

Weet je nog niet zeker of Deliver us from Evil jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.