Deliver us from Evil
%
66

Deliver us from Evil

Nu kijken

Kijk Deliver us from Evil

Moeite met waar je nou Deliver us from Evil moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Deliver us from Evil

Samenvatting

De succesvolle advocaat Johannes keert met zijn gezin naar zijn geboortedorp op het Deense platteland terug. Hier krijgt hij te maken met haat en nijd. Als ze een asielzoeker in huis opnemen, die zogenaamd een dodelijk ongeval heeft veroorzaakt, loot de zaak uit de hand. De dorpsbewoners verzamelen zich rond het huis van het advocatengezin en dreigen de zogenaamde dader te lynchen.

Regisseur en acteurs

 • Ole Bornedal portait

  Ole Bornedal

  Director

 • Pernille Vallentin portait

  Pernille Vallentin

  Scarlett

 • Lene Nystrøm portait

  Lene Nystrøm

  Pernille

 • Lasse Rimmer portait

  Lasse Rimmer

  Johannes

 • Fanny Bornedal portrait

  Fanny Bornedal

  Viola

 • Jacob Ottensten portrait

  Jacob Ottensten

  Frederik

 • Lone Lindorff portrait

  Lone Lindorff

  Anna

 • Jens Andersen portait

  Jens Andersen

  Lars

 • Bojan Navojec portait

  Bojan Navojec

  Alain

 • Kim Kold portait

  Kim Kold

  Leif Christensen

 • Sonja Richter portait

  Sonja Richter

  Presenter

 • Karin Norrinder portrait

  Karin Norrinder

  Britt

Deliver us from Evil

Benieuwd naar Deliver us from Evil? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Deliver us from Evil kunt bekijken.

Deliver us from Evil streamen

Wil je Deliver us from Evil streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Deliver us from Evil gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Deliver us from Evil downloaden

movies als Deliver us from Evil kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Deliver us from Evil. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Deliver us from Evil. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Deliver us from Evil torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Deliver us from Evil te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Deliver us from Evil trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Deliver us from Evil je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!