Deliverance
%
77

Deliverance

Nu kijken

Kijk Deliverance

Moeite met waar je nou Deliverance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Deliverance

Samenvatting

Vier mannen uit de stad willen de Chattooga rivier met de kano afvaren. Leider van de expeditie is Lewis Medlock, die zijn filosofie over individueel overleven na de onvermijdelijke val van onze beschaving wil bewijzen. Ed Gentrey daarentegen is een echte familievader, die gezellig verankerd leeft in een dagelijkse routine maar een onuitgesproken behoefte heeft naar avontuur. Hij heeft twee van zijn vrienden meegebracht : de joviale vrijgezel Bobby en de gezellige Drew. De eerste dag verloopt zonder incidenten. De volgende ochtend vertrekken Bobby en Ed echter vroeger dan hun vrienden. Hun eerste ontmoeting van die dag is angstaanjagend én vernederend, én het is het begin van een hels avontuur...

Regisseur en acteurs

 • John Boorman portait

  John Boorman

  Director

 • Jon Voight portait

  Jon Voight

  Ed

 • Burt Reynolds portait

  Burt Reynolds

  Lewis

 • Ned Beatty portait

  Ned Beatty

  Bobby

 • Ronny Cox portait

  Ronny Cox

  Drew

 • Ed Ramey portrait

  Ed Ramey

  Alter Mann

 • Billy Redden portrait

  Billy Redden

  Lonnie

 • Seamon Glass portrait

  Seamon Glass

  First Griner

 • Randall Deal portrait

  Randall Deal

  Second Griner

 • Bill McKinney portait

  Bill McKinney

  Mountain Man

Deliverance

Benieuwd naar Deliverance? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Deliverance kunt bekijken.

Deliverance streamen

Wil je Deliverance streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Deliverance gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Deliverance downloaden

movies als Deliverance kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Deliverance. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Deliverance. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Deliverance torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Deliverance te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Deliverance trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Deliverance je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!