Deliverance
%
77

Deliverance

Nu kijken

Kijk Deliverance

Moeite met waar je nou Deliverance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Deliverance

Samenvatting

Vier mannen uit de stad willen de Chattooga rivier met de kano afvaren. Leider van de expeditie is Lewis Medlock, die zijn filosofie over individueel overleven na de onvermijdelijke val van onze beschaving wil bewijzen. Ed Gentrey daarentegen is een echte familievader, die gezellig verankerd leeft in een dagelijkse routine maar een onuitgesproken behoefte heeft naar avontuur. Hij heeft twee van zijn vrienden meegebracht : de joviale vrijgezel Bobby en de gezellige Drew. De eerste dag verloopt zonder incidenten. De volgende ochtend vertrekken Bobby en Ed echter vroeger dan hun vrienden. Hun eerste ontmoeting van die dag is angstaanjagend én vernederend, én het is het begin van een hels avontuur...

Regisseur en acteurs

 • John Boorman portait

  John Boorman

  Director

 • Jon Voight portait

  Jon Voight

  Ed

 • Burt Reynolds portait

  Burt Reynolds

  Lewis

 • Ned Beatty portait

  Ned Beatty

  Bobby

 • Ronny Cox portait

  Ronny Cox

  Drew

 • Ed Ramey portrait

  Ed Ramey

  Alter Mann

 • Billy Redden portrait

  Billy Redden

  Lonnie

 • Seamon Glass portrait

  Seamon Glass

  First Griner

 • Randall Deal portrait

  Randall Deal

  Second Griner

 • Bill McKinney portait

  Bill McKinney

  Mountain Man

Deliverance

Zin om Deliverance lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Deliverance te bekijken voor je op een rijtje.

Deliverance downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Deliverance downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Deliverance. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Deliverance er ook in SD heel goed uit.

Deliverance streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Deliverance net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Deliverance hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Deliverance helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Deliverance torrent

Denk je dat je om Deliverance te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Deliverance trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Deliverance de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.