Deliverance
%
77

Deliverance

Nu kijken

Kijk Deliverance

Moeite met waar je nou Deliverance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Deliverance

Samenvatting

Vier mannen uit de stad willen de Chattooga rivier met de kano afvaren. Leider van de expeditie is Lewis Medlock, die zijn filosofie over individueel overleven na de onvermijdelijke val van onze beschaving wil bewijzen. Ed Gentrey daarentegen is een echte familievader, die gezellig verankerd leeft in een dagelijkse routine maar een onuitgesproken behoefte heeft naar avontuur. Hij heeft twee van zijn vrienden meegebracht : de joviale vrijgezel Bobby en de gezellige Drew. De eerste dag verloopt zonder incidenten. De volgende ochtend vertrekken Bobby en Ed echter vroeger dan hun vrienden. Hun eerste ontmoeting van die dag is angstaanjagend én vernederend, én het is het begin van een hels avontuur...

Regisseur en acteurs

 • John Boorman portait

  John Boorman

  Director

 • Jon Voight portait

  Jon Voight

  Ed

 • Burt Reynolds portait

  Burt Reynolds

  Lewis

 • Ned Beatty portait

  Ned Beatty

  Bobby

 • Ronny Cox portait

  Ronny Cox

  Drew

 • Ed Ramey portrait

  Ed Ramey

  Alter Mann

 • Billy Redden portrait

  Billy Redden

  Lonnie

 • Seamon Glass portrait

  Seamon Glass

  First Griner

 • Randall Deal portrait

  Randall Deal

  Second Griner

 • Bill McKinney portait

  Bill McKinney

  Mountain Man

Deliverance

Veel gehoord over Deliverance en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Deliverance heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Deliverance streamen

Wil je Deliverance, de movie met Jon Voight, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Deliverance zelfs gratis kijken.

Deliverance downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Deliverance ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Deliverance er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Deliverance torrent

Op zoek naar een torrent van Deliverance? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Deliverance te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Deliverance trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Deliverance. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.