Delivery Boys
%
38

Delivery Boys

Kijk Delivery Boys

Moeite met waar je nou Delivery Boys moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A gang of boys under the Brooklyn Bridge are united by their common interest in break dancing. Some work as pizza delivery boys, hence they call themselves the "Delivery Boys". They form a dance team and enter a local break dance contest, sponsored by a woman's panty manufacturer. A rival gang's sponsor intimidates their employer into thinking she must keep the boys working so they won't be harmed. She gives the boys some "specialized" deliveries to make them late for the contest. The antics and calamities abound as the boys wrestle with her work assignments and getting to the contest on time.

Delivery Boys

Wil je Delivery Boys kijken? De movie vanuit 1985 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Delivery Boys op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Delivery Boys met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Delivery Boys downloaden

Het downloaden van Delivery Boys is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Delivery Boys ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Delivery Boys streamen

Het streamen van Delivery Boys heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Delivery Boys online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Delivery Boys kijkt. Ideaal!

Delivery Boys torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Delivery Boys. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Delivery Boys trailer

Bekijk eerst even de trailer van Delivery Boys voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.