Delivery Day
%
82

Delivery Day

Kijk Delivery Day

Moeite met waar je nou Delivery Day moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

For 11-year-old Trang, it's going to be one of those days - she has to get her Vietnamese mother to attend her school's parent-teacher interview but it also happens to be delivery day for the garments in her mother's sweatshop and her mum is way too busy. DELIVERY DAY is an insight into the world of duck eggs, Toyota Celicas and outworkers, which explores both generations of the Vietnamese migrant experience through the eyes of a young girl. It is one of the few Australian dramas to depict Vietnamese Australians.

Delivery Day

Wil je Delivery Day kijken? De movie vanuit 2002 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Delivery Day op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Delivery Day met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Delivery Day downloaden

Het downloaden van Delivery Day is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Delivery Day ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Delivery Day streamen

Het streamen van Delivery Day heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Delivery Day online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Delivery Day kijkt. Ideaal!

Delivery Day torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Delivery Day. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Delivery Day trailer

Bekijk eerst even de trailer van Delivery Day voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.