Delivery Man
%
64

Delivery Man

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Delivery Man

Moeite met waar je nou Delivery Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Delivery Man

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Toen David Wozniak (Vince Vaughn) student was leek zaad doneren een makkelijke manier om een centje bij te verdienen. Twintig jaar later zit hij echter met een groot probleem. Hij blijkt de vader te zijn van 533 kinderen, waarvan er 142 naar de rechtbank zijn gestapt om achter zijn identiteit te komen. Alsof dit nog niet erg genoeg is wordt zijn vriendin Emma (Cobie Smulders) zwanger, maar wil ze het kind zelf op gaan voeden omdat ze David niet volwassen genoeg vindt. Kan hij haar ervan overtuigen dat hij wel degelijk een goede vader kan zijn? En hoe moet het eigenlijk met die 533 andere kinderen…?

Regisseur en acteurs

 • Ken Scott portait

  Ken Scott

  Director

 • Vince Vaughn portait

  Vince Vaughn

  David

 • Cobie Smulders portait

  Cobie Smulders

  Emma

 • Chris Pratt portait

  Chris Pratt

  Brett

 • Britt Robertson portait

  Britt Robertson

  Kristen

 • Jack Reynor portait

  Jack Reynor

  Josh

 • Bobby Moynihan portait

  Bobby Moynihan

  Aleksy

 • Andrzej Blumenfeld portrait

  Andrzej Blumenfeld

  Mikolaj

 • Simon Delaney portait

  Simon Delaney

  Victor

 • Dave Pattenden portrait

  Dave Pattenden

  Adam

 • Adam Chanler-Berat portrait

  Adam Chanler-Berat

  Viggo

 • Amos VanderPoel portrait

  Amos VanderPoel

  Taylor

 • Matthew Daddario portait

  Matthew Daddario

  Channing

Trailers

Delivery Man

Zin om Delivery Man lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Delivery Man te bekijken voor je op een rijtje.

Delivery Man downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Delivery Man downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Delivery Man. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Delivery Man er ook in SD heel goed uit.

Delivery Man streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Delivery Man net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Delivery Man hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Delivery Man helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Delivery Man torrent

Denk je dat je om Delivery Man te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Delivery Man trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Delivery Man de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.