Delivery Man
%
64

Delivery Man

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Delivery Man

Moeite met waar je nou Delivery Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Delivery Man

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Toen David Wozniak (Vince Vaughn) student was leek zaad doneren een makkelijke manier om een centje bij te verdienen. Twintig jaar later zit hij echter met een groot probleem. Hij blijkt de vader te zijn van 533 kinderen, waarvan er 142 naar de rechtbank zijn gestapt om achter zijn identiteit te komen. Alsof dit nog niet erg genoeg is wordt zijn vriendin Emma (Cobie Smulders) zwanger, maar wil ze het kind zelf op gaan voeden omdat ze David niet volwassen genoeg vindt. Kan hij haar ervan overtuigen dat hij wel degelijk een goede vader kan zijn? En hoe moet het eigenlijk met die 533 andere kinderen…?

Regisseur en acteurs

 • Ken Scott portait

  Ken Scott

  Director

 • Vince Vaughn portait

  Vince Vaughn

  David

 • Cobie Smulders portait

  Cobie Smulders

  Emma

 • Chris Pratt portait

  Chris Pratt

  Brett

 • Britt Robertson portait

  Britt Robertson

  Kristen

 • Jack Reynor portait

  Jack Reynor

  Josh

 • Bobby Moynihan portait

  Bobby Moynihan

  Aleksy

 • Andrzej Blumenfeld portrait

  Andrzej Blumenfeld

  Mikolaj

 • Simon Delaney portait

  Simon Delaney

  Victor

 • Dave Pattenden portrait

  Dave Pattenden

  Adam

 • Adam Chanler-Berat portrait

  Adam Chanler-Berat

  Viggo

 • Amos VanderPoel portrait

  Amos VanderPoel

  Taylor

 • Matthew Daddario portait

  Matthew Daddario

  Channing

Trailers

Delivery Man

Wil je Delivery Man kijken? De movie van Ken Scott uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Delivery Man op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Delivery Man met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Delivery Man downloaden

Het downloaden van Delivery Man is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Delivery Man ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Delivery Man streamen

Het streamen van Delivery Man heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Delivery Man online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Delivery Man kijkt. Ideaal!

Delivery Man torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Delivery Man. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Delivery Man trailer

Bekijk eerst even de trailer van Delivery Man voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.