Delivery Man
%
64

Delivery Man

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Delivery Man

Moeite met waar je nou Delivery Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Delivery Man

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Toen David Wozniak (Vince Vaughn) student was leek zaad doneren een makkelijke manier om een centje bij te verdienen. Twintig jaar later zit hij echter met een groot probleem. Hij blijkt de vader te zijn van 533 kinderen, waarvan er 142 naar de rechtbank zijn gestapt om achter zijn identiteit te komen. Alsof dit nog niet erg genoeg is wordt zijn vriendin Emma (Cobie Smulders) zwanger, maar wil ze het kind zelf op gaan voeden omdat ze David niet volwassen genoeg vindt. Kan hij haar ervan overtuigen dat hij wel degelijk een goede vader kan zijn? En hoe moet het eigenlijk met die 533 andere kinderen…?

Regisseur en acteurs

 • Ken Scott portait

  Ken Scott

  Director

 • Vince Vaughn portait

  Vince Vaughn

  David

 • Cobie Smulders portait

  Cobie Smulders

  Emma

 • Chris Pratt portait

  Chris Pratt

  Brett

 • Britt Robertson portait

  Britt Robertson

  Kristen

 • Jack Reynor portait

  Jack Reynor

  Josh

 • Bobby Moynihan portait

  Bobby Moynihan

  Aleksy

 • Andrzej Blumenfeld portrait

  Andrzej Blumenfeld

  Mikolaj

 • Simon Delaney portait

  Simon Delaney

  Victor

 • Dave Pattenden portrait

  Dave Pattenden

  Adam

 • Adam Chanler-Berat portrait

  Adam Chanler-Berat

  Viggo

 • Amos VanderPoel portrait

  Amos VanderPoel

  Taylor

 • Matthew Daddario portait

  Matthew Daddario

  Channing

Trailers

Delivery Man

Benieuwd naar Delivery Man? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Delivery Man kunt bekijken.

Delivery Man streamen

Wil je Delivery Man streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Delivery Man gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Delivery Man downloaden

movies als Delivery Man kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Delivery Man. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Delivery Man. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Delivery Man torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Delivery Man te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Delivery Man trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Delivery Man je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!