Delivery Man
%
64

Delivery Man

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Delivery Man

Moeite met waar je nou Delivery Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Delivery Man

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Toen David Wozniak (Vince Vaughn) student was leek zaad doneren een makkelijke manier om een centje bij te verdienen. Twintig jaar later zit hij echter met een groot probleem. Hij blijkt de vader te zijn van 533 kinderen, waarvan er 142 naar de rechtbank zijn gestapt om achter zijn identiteit te komen. Alsof dit nog niet erg genoeg is wordt zijn vriendin Emma (Cobie Smulders) zwanger, maar wil ze het kind zelf op gaan voeden omdat ze David niet volwassen genoeg vindt. Kan hij haar ervan overtuigen dat hij wel degelijk een goede vader kan zijn? En hoe moet het eigenlijk met die 533 andere kinderen…?

Regisseur en acteurs

 • Ken Scott portait

  Ken Scott

  Director

 • Vince Vaughn portait

  Vince Vaughn

  David

 • Cobie Smulders portait

  Cobie Smulders

  Emma

 • Chris Pratt portait

  Chris Pratt

  Brett

 • Britt Robertson portait

  Britt Robertson

  Kristen

 • Jack Reynor portait

  Jack Reynor

  Josh

 • Bobby Moynihan portait

  Bobby Moynihan

  Aleksy

 • Andrzej Blumenfeld portrait

  Andrzej Blumenfeld

  Mikolaj

 • Simon Delaney portait

  Simon Delaney

  Victor

 • Dave Pattenden portrait

  Dave Pattenden

  Adam

 • Adam Chanler-Berat portrait

  Adam Chanler-Berat

  Viggo

 • Amos VanderPoel portrait

  Amos VanderPoel

  Taylor

 • Matthew Daddario portait

  Matthew Daddario

  Channing

Trailers

Delivery Man

Veel gehoord over Delivery Man en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Delivery Man heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Delivery Man streamen

Wil je Delivery Man, de movie met Vince Vaughn, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Delivery Man zelfs gratis kijken.

Delivery Man downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Delivery Man ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Delivery Man er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Delivery Man torrent

Op zoek naar een torrent van Delivery Man? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Delivery Man te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Delivery Man trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Delivery Man. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.