Delta
%
65

Delta

Kijk Delta

Moeite met waar je nou Delta moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De waterrijke, weelderig begroeide Donau-delta is een van de laatste ongerepte natuurgebieden van Europa. Het handjevol mensen dat er woont is zo goed als van de buitenwereld afgesloten. Wanneer Mihail naar zijn geboortedorp in de delta terugkeert, maakt hij kennis met een halfzuster die hij nooit eerder heeft ontmoet. De aantrekkingskracht tussen broer en halfzus zet kwaad bloed bij de dorpelingen.

Regisseur en acteurs

 • Kornél Mundruczó portrait

  Kornél Mundruczó

  Director

 • Orsolya Tóth portait

  Orsolya Tóth

  Fauna

 • Félix Lajkó portrait

  Félix Lajkó

  Mihail

 • Lili Monori portait

  Lili Monori

  Mother

 • Gáspár Sándor portait

  Gáspár Sándor

  Mother's lover

Delta

Wil je Delta kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Delta streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Delta niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Delta zelfs gratis bekijken.

Delta downloaden

Wil je Delta ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Delta overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Delta torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Delta is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Delta trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Delta de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.