Delta
%
65

Delta

Kijk Delta

Moeite met waar je nou Delta moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De waterrijke, weelderig begroeide Donau-delta is een van de laatste ongerepte natuurgebieden van Europa. Het handjevol mensen dat er woont is zo goed als van de buitenwereld afgesloten. Wanneer Mihail naar zijn geboortedorp in de delta terugkeert, maakt hij kennis met een halfzuster die hij nooit eerder heeft ontmoet. De aantrekkingskracht tussen broer en halfzus zet kwaad bloed bij de dorpelingen.

Regisseur en acteurs

 • Kornél Mundruczó portrait

  Kornél Mundruczó

  Director

 • Orsolya Tóth portait

  Orsolya Tóth

  Fauna

 • Félix Lajkó portrait

  Félix Lajkó

  Mihail

 • Lili Monori portait

  Lili Monori

  Mother

 • Gáspár Sándor portait

  Gáspár Sándor

  Mother's lover

Delta

Benieuwd naar Delta? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Delta kunt bekijken.

Delta streamen

Wil je Delta streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Delta gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Delta downloaden

movies als Delta kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Delta. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Delta. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Delta torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Delta te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Delta trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Delta je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!