Delta
%
65

Delta

Kijk Delta

Moeite met waar je nou Delta moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De waterrijke, weelderig begroeide Donau-delta is een van de laatste ongerepte natuurgebieden van Europa. Het handjevol mensen dat er woont is zo goed als van de buitenwereld afgesloten. Wanneer Mihail naar zijn geboortedorp in de delta terugkeert, maakt hij kennis met een halfzuster die hij nooit eerder heeft ontmoet. De aantrekkingskracht tussen broer en halfzus zet kwaad bloed bij de dorpelingen.

Regisseur en acteurs

 • Kornél Mundruczó portrait

  Kornél Mundruczó

  Director

 • Orsolya Tóth portait

  Orsolya Tóth

  Fauna

 • Félix Lajkó portrait

  Félix Lajkó

  Mihail

 • Lili Monori portait

  Lili Monori

  Mother

 • Gáspár Sándor portait

  Gáspár Sándor

  Mother's lover

Delta

Veel gehoord over Delta en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Delta heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Delta streamen

Wil je Delta, de movie met Orsolya Tóth, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Delta zelfs gratis kijken.

Delta downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Delta ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Delta er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Delta torrent

Op zoek naar een torrent van Delta? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Delta te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Delta trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Delta. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.