La folie des grandeurs
%
73

La folie des grandeurs

Nu kijken

Kijk La folie des grandeurs

Moeite met waar je nou La folie des grandeurs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La folie des grandeurs

Samenvatting

Don Sallust (Louis de Funès) is minister of the King of Spain. It is a being disingenuous, hypocritical and greedy that collects the taxes himself, he turns in part to his advantage. He is hated by the people he oppresse.Accusé by Queen, a beautiful princess Bavarian, of having an illegitimate child to one of her maids of honor, he was stripped of his duties and ordered to retire to a monastery. Decided to revenge, it comes in contact with his nephew seducing Caesar ...

Regisseur en acteurs

 • Gérard Oury portrait

  Gérard Oury

  Director

 • Louis de Funès portait

  Louis de Funès

  Don Salluste de Bazan

 • Yves Montand portait

  Yves Montand

  Blaze

 • Alice Sapritch portait

  Alice Sapritch

  Dona Juana

 • Karin Schubert portait

  Karin Schubert

  La reine

 • Alberto de Mendoza portait

  Alberto de Mendoza

  Le roi

 • Paul Préboist portait

  Paul Préboist

  Le muet

 • Don Jaime de Mora y Aragón portait

  Don Jaime de Mora y Aragón

  Grand d'Espagne

 • Eduardo Fajardo portait

  Eduardo Fajardo

  Grand d'Espagne

 • Antonio Pica portrait

  Antonio Pica

  Grand d'Espagne

 • Joaquín Solís portrait

  Joaquín Solís

  Grand d'Espagne

 • Venantino Venantini portait

  Venantino Venantini

  Del Basto

 • Gabriele Tinti portait

  Gabriele Tinti

  Don Cesar

 • Salvatore Borghese portait

  Salvatore Borghese

  Le borgne

La folie des grandeurs

Benieuwd naar La folie des grandeurs? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar La folie des grandeurs draait.

La folie des grandeurs in de bioscoop

La folie des grandeurs draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor La folie des grandeurs.

La folie des grandeurs streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra La folie des grandeurs te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat La folie des grandeurs een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je La folie des grandeurs zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

La folie des grandeurs torrent

Op zoek naar een torrent van La folie des grandeurs? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je La folie des grandeurs zonder zorgen.

La folie des grandeurs downloaden

Als La folie des grandeurs binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

La folie des grandeurs trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of La folie des grandeurs de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.