Demented
%
38

Demented

Bekijk de trailer

Kijk Demented

Moeite met waar je nou Demented moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A woman is gang-raped in a horse's stable, and even though the rapists are caught and imprisoned, she is harassed many moons later by ghastly visions of her tormentors, while her husband philanders and every little thing frightens her out of her wits.

Regisseur en acteurs

 • Arthur Jeffreys portait

  Arthur Jeffreys

  Director

 • Sallee Young portait

  Sallee Young

  Linda Rodgers (as Sallee Elyse)

 • Harry Reems portait

  Harry Reems

  Matt Rodgers

 • Deborah Alter portait

  Deborah Alter

  Annie

 • Kathryn Clayton portait

  Kathryn Clayton

  Carol

 • Bryan Charles portait

  Bryan Charles

  Dr. Dillman

 • Edward Talbot 'Chip' Matthews portait

  Edward Talbot 'Chip' Matthews

  Mark (as Chip Matthews)

 • Stephen Blood portait

  Stephen Blood

  Detective

Trailers

Demented

Benieuwd naar Demented? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Demented kunt bekijken.

Demented streamen

Wil je Demented streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Demented gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Demented downloaden

movies als Demented kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Demented. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Demented. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Demented torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Demented te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Demented trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Demented je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!