Demon Hole

Demon Hole

Nu kijken

Kijk Demon Hole

Moeite met waar je nou Demon Hole moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Demon Hole

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

A fracking crew drills on sacred Native American land, unleashing an ancient demon. There are only two ways out of the woods, succumb to the demon or die.

Regisseur en acteurs

 • Josh Crook portrait

  Josh Crook

  Director

 • Samantha Scaffidi portrait

  Samantha Scaffidi

  Luce

 • Samhain portrait

  Samhain

  Molok

Demon Hole

Demon Hole streamen

Demon Hole streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Demon Hole downloaden

Zin om Demon Hole te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Demon Hole te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Demon Hole torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Demon Hole makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Demon Hole trailer

Wil je er zeker van zijn dat Demon Hole jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.