Demonic
%
53

Demonic

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Demonic

Moeite met waar je nou Demonic moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Demonic

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Demonic draait?

Samenvatting

In de nasleep van een gruwelijke slachtpartij - vijf studenten werden op brute wijze vermoord in een vervallen, verlaten huis- ondervragen rechercheur Mark Lewis en psycholoog Dr. Elizabeth Klein een van de weinige overlevenden. Die vertelt dat ze amateur geestenjagers waren die op zoek waren naar een paranormaal fenomeen in het huis.Wat begint als een onschuldig iets verandert in een angstaanjagende gebeurtenis als de verdachte beweert dat de verantwoordelijkheid van de moorden bij het huis zelf ligt.

Regisseur en acteurs

 • Will Canon portrait

  Will Canon

  Director

 • Maria Bello portait

  Maria Bello

  Dr. Elizabeth Klein

 • Frank Grillo portait

  Frank Grillo

  Detective Mark Lewis

 • Cody Horn portait

  Cody Horn

  Michelle

 • Dustin Milligan portait

  Dustin Milligan

  John

 • Megan Park portait

  Megan Park

  Jules

 • Scott Mechlowicz portait

  Scott Mechlowicz

  Bryan

 • Aaron Yoo portait

  Aaron Yoo

  Donnie

 • Alex Goode portrait

  Alex Goode

  Sam

 • Ashton Leigh portait

  Ashton Leigh

  Sara Mathews

 • Terence Rosemore portait

  Terence Rosemore

  Jenkins

 • Jesse Steccato portait

  Jesse Steccato

  Peter

 • Meyer DeLeeuw portrait

  Meyer DeLeeuw

  Henry

 • Griff Furst portait

  Griff Furst

  Reeves

 • Tyson Sullivan portait

  Tyson Sullivan

  Luke Elton

Trailers

Demonic

Benieuwd naar Demonic? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Demonic draait.

Demonic in de bioscoop

Demonic draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Demonic.

Demonic streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Demonic te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Demonic een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Demonic zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Demonic torrent

Op zoek naar een torrent van Demonic? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Demonic zonder zorgen.

Demonic downloaden

Als Demonic binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Demonic trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Demonic de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.