Then Came You

Then Came You

Bekijk de trailer

Kijk Then Came You

Moeite met waar je nou Then Came You moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De tiener Calvin (Asa Butterfield) werkt op de bagageafdeling van een vliegveld, heeft last van hypochondrie en is erg op zichzelf. Totdat de terminaal zieke tiener Skye (Maisie Williams) op zijn pad komt en hem betrekt bij het afvinken van haar 'to-die-list'. Door Skye durft Calvin dingen die hij eerder niet voor mogelijk hield, bijvoorbeeld het versieren van de avontuurlijke stewardess Izzy (Nina Dobrev) of -letterlijk- de sprong in het diepe wagen vanaf de hoogste duikplank. Zou Calvin samen met Maisie dan toch het leven onder ogen durven komen? Then Came You is een luchtige film over een bijzondere vriendschap die alles uit het leven haalt.

Regisseur en acteurs

 • Peter Hutchings portrait

  Peter Hutchings

  Director

 • Asa Butterfield portait

  Asa Butterfield

  Calvin

 • Maisie Williams portait

  Maisie Williams

  Skye

 • Nina Dobrev portait

  Nina Dobrev

  Izzy

 • Tyler Hoechlin portait

  Tyler Hoechlin

  Frank

 • Peyton List portait

  Peyton List

  Ashley

 • Sonya Walger portait

  Sonya Walger

  Claire

 • David Koechner portait

  David Koechner

  Bob

 • Ken Jeong portait

  Ken Jeong

  Officer Al

 • Tituss Burgess portait

  Tituss Burgess

  Julian

 • Margot Bingham portait

  Margot Bingham

  Lucy

Trailers

Then Came You

Benieuwd naar Then Came You? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Then Came You kunt bekijken.

Then Came You streamen

Wil je Then Came You streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Then Came You gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Then Came You downloaden

movies als Then Came You kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Then Came You. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Then Came You. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Then Came You torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Then Came You te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Then Came You trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Then Came You je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!