Then Came You

Then Came You

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Then Came You

Moeite met waar je nou Then Came You moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Then Came You

Samenvatting

De tiener Calvin (Asa Butterfield) werkt op de bagageafdeling van een vliegveld, heeft last van hypochondrie en is erg op zichzelf. Totdat de terminaal zieke tiener Skye (Maisie Williams) op zijn pad komt en hem betrekt bij het afvinken van haar 'to-die-list'. Door Skye durft Calvin dingen die hij eerder niet voor mogelijk hield, bijvoorbeeld het versieren van de avontuurlijke stewardess Izzy (Nina Dobrev) of -letterlijk- de sprong in het diepe wagen vanaf de hoogste duikplank. Zou Calvin samen met Maisie dan toch het leven onder ogen durven komen? Then Came You is een luchtige film over een bijzondere vriendschap die alles uit het leven haalt.

Regisseur en acteurs

 • Peter Hutchings portrait

  Peter Hutchings

  Director

 • Asa Butterfield portait

  Asa Butterfield

  Calvin

 • Maisie Williams portait

  Maisie Williams

  Skye

 • Nina Dobrev portait

  Nina Dobrev

  Izzy

 • Tyler Hoechlin portait

  Tyler Hoechlin

  Frank

 • Peyton List portait

  Peyton List

  Ashley

 • Sonya Walger portait

  Sonya Walger

  Claire

 • David Koechner portait

  David Koechner

  Bob

 • Ken Jeong portait

  Ken Jeong

  Officer Al

 • Tituss Burgess portait

  Tituss Burgess

  Julian

 • Margot Bingham portait

  Margot Bingham

  Lucy

Trailers

Then Came You

Benieuwd naar Then Came You? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Then Came You draait.

Then Came You in de bioscoop

Then Came You draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Then Came You.

Then Came You streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Then Came You te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Then Came You een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Then Came You zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Then Came You torrent

Op zoek naar een torrent van Then Came You? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Then Came You zonder zorgen.

Then Came You downloaden

Als Then Came You binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Then Came You trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Then Came You de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.