Desperately Seeking Santa
%
60

Desperately Seeking Santa

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Desperately Seeking Santa

Moeite met waar je nou Desperately Seeking Santa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Desperately Seeking Santa

Samenvatting

Jennifer, een jonge, ambitieuze vrouw heeft de leiding over een niet goed lopend winkelcentrum in Boston. Om het oude winkelcentrum en haar baan te behouden word er een wedstrijd verzonnen: "Wie is de nieuwe Santa?" David probeert zijn vaders pizzeria te redden en wint uiteindelijk de wedstrijd. Vonken vliegen van hem en Jennifer af. Echter, complicaties ontstaan wanneer het aan het licht komt dat het bedrijf waar Jennifer voor werkt hetzelfde is dat probeert Davids familiebedrijf te sluiten.

Regisseur en acteurs

 • Craig Pryce portrait

  Craig Pryce

  director

 • Katie Griffin portrait

  Katie Griffin

  actor

 • Gavin Fox portrait

  Gavin Fox

  actor

 • Lisa Berry portrait

  Lisa Berry

  actor

 • Patrick Garrow portrait

  Patrick Garrow

  actor

 • John Bregar portrait

  John Bregar

  actor

 • Paula Brancati portrait

  Paula Brancati

  actor

 • Nick Zano portrait

  Nick Zano

  actor

 • Laura Vandervoort portrait

  Laura Vandervoort

  actor

Trailers

Desperately Seeking Santa

Zin om Desperately Seeking Santa lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Desperately Seeking Santa te bekijken voor je op een rijtje.

Desperately Seeking Santa downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Desperately Seeking Santa downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Desperately Seeking Santa. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Desperately Seeking Santa er ook in SD heel goed uit.

Desperately Seeking Santa streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Desperately Seeking Santa net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Desperately Seeking Santa hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Desperately Seeking Santa helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Desperately Seeking Santa torrent

Denk je dat je om Desperately Seeking Santa te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Desperately Seeking Santa trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Desperately Seeking Santa de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.