Desperately Seeking Santa
%
60

Desperately Seeking Santa

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Desperately Seeking Santa

Moeite met waar je nou Desperately Seeking Santa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Desperately Seeking Santa

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Desperately Seeking Santa draait?

Samenvatting

Jennifer, een jonge, ambitieuze vrouw heeft de leiding over een niet goed lopend winkelcentrum in Boston. Om het oude winkelcentrum en haar baan te behouden word er een wedstrijd verzonnen: "Wie is de nieuwe Santa?" David probeert zijn vaders pizzeria te redden en wint uiteindelijk de wedstrijd. Vonken vliegen van hem en Jennifer af. Echter, complicaties ontstaan wanneer het aan het licht komt dat het bedrijf waar Jennifer voor werkt hetzelfde is dat probeert Davids familiebedrijf te sluiten.

Regisseur en acteurs

 • Craig Pryce portrait

  Craig Pryce

  director

 • Katie Griffin portrait

  Katie Griffin

  actor

 • Gavin Fox portrait

  Gavin Fox

  actor

 • Lisa Berry portrait

  Lisa Berry

  actor

 • Patrick Garrow portrait

  Patrick Garrow

  actor

 • John Bregar portrait

  John Bregar

  actor

 • Paula Brancati portrait

  Paula Brancati

  actor

 • Nick Zano portrait

  Nick Zano

  actor

 • Laura Vandervoort portrait

  Laura Vandervoort

  actor

Trailers

Desperately Seeking Santa

Benieuwd naar Desperately Seeking Santa? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Desperately Seeking Santa draait.

Desperately Seeking Santa in de bioscoop

Desperately Seeking Santa draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Desperately Seeking Santa.

Desperately Seeking Santa streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Desperately Seeking Santa te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Desperately Seeking Santa een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Desperately Seeking Santa zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Desperately Seeking Santa torrent

Op zoek naar een torrent van Desperately Seeking Santa? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Desperately Seeking Santa zonder zorgen.

Desperately Seeking Santa downloaden

Als Desperately Seeking Santa binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Desperately Seeking Santa trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Desperately Seeking Santa de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.