Desperately Seeking Santa
%
60

Desperately Seeking Santa

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Desperately Seeking Santa

Moeite met waar je nou Desperately Seeking Santa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Desperately Seeking Santa

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Jennifer, een jonge, ambitieuze vrouw heeft de leiding over een niet goed lopend winkelcentrum in Boston. Om het oude winkelcentrum en haar baan te behouden word er een wedstrijd verzonnen: "Wie is de nieuwe Santa?" David probeert zijn vaders pizzeria te redden en wint uiteindelijk de wedstrijd. Vonken vliegen van hem en Jennifer af. Echter, complicaties ontstaan wanneer het aan het licht komt dat het bedrijf waar Jennifer voor werkt hetzelfde is dat probeert Davids familiebedrijf te sluiten.

Regisseur en acteurs

 • Craig Pryce portrait

  Craig Pryce

  director

 • Katie Griffin portrait

  Katie Griffin

  actor

 • Gavin Fox portrait

  Gavin Fox

  actor

 • Lisa Berry portrait

  Lisa Berry

  actor

 • Patrick Garrow portrait

  Patrick Garrow

  actor

 • John Bregar portrait

  John Bregar

  actor

 • Paula Brancati portrait

  Paula Brancati

  actor

 • Nick Zano portrait

  Nick Zano

  actor

 • Laura Vandervoort portrait

  Laura Vandervoort

  actor

Trailers

Desperately Seeking Santa

Benieuwd naar Desperately Seeking Santa? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Desperately Seeking Santa kunt bekijken.

Desperately Seeking Santa streamen

Wil je Desperately Seeking Santa streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Desperately Seeking Santa gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Desperately Seeking Santa downloaden

movies als Desperately Seeking Santa kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Desperately Seeking Santa. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Desperately Seeking Santa. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Desperately Seeking Santa torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Desperately Seeking Santa te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Desperately Seeking Santa trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Desperately Seeking Santa je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!