Destination Wedding

Destination Wedding

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Destination Wedding

Moeite met waar je nou Destination Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Destination Wedding

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

De eerste ontmoeting van Frank en Lindsay loopt niet al te soepel. Op het vliegveld krijgen de twee bij de gate meteen een aanvaring. Ze kunnen elkaar niet uitstaan en tot overmaat van ramp zitten ze naast elkaar in het vliegtuig. Als dan ook nog eens blijkt dat ze onderweg zijn naar dezelfde bruiloft is het drama compleet. Frank en Lindsay lijken elkaar niet te kunnen ontlopen - met aangrenzende hotelkamers en een plek aan dezelfde tafel - en blijven kibbelen. De twee zijn voor niemand gemaakt en al helemaal niet voor elkaar. Maar ondertussen groeit de aantrekkingskracht, hoe hard ze die ook proberen te negeren… Destination Wedding is de vierde samenwerking tussen Keanu Reeves en Winona Ryder. Zij waren eerder al te zien in Bram Stoker's Dracula, A Scanner Darkly en The Private Lives of Pippa Lee.

Regisseur en acteurs

 • Victor Levin portrait

  Victor Levin

  Director

 • Winona Ryder portait

  Winona Ryder

  Lindsay

 • Keanu Reeves portait

  Keanu Reeves

  Frank

 • Dj Dallenbach portait

  Dj Dallenbach

  Ann

Trailers

Destination Wedding

Destination Wedding streamen

Destination Wedding streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Destination Wedding downloaden

Zin om Destination Wedding te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Destination Wedding te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Destination Wedding torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Destination Wedding makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Destination Wedding trailer

Wil je er zeker van zijn dat Destination Wedding jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.