Destination Wedding

Destination Wedding

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Destination Wedding

Moeite met waar je nou Destination Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Destination Wedding

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

De eerste ontmoeting van Frank en Lindsay loopt niet al te soepel. Op het vliegveld krijgen de twee bij de gate meteen een aanvaring. Ze kunnen elkaar niet uitstaan en tot overmaat van ramp zitten ze naast elkaar in het vliegtuig. Als dan ook nog eens blijkt dat ze onderweg zijn naar dezelfde bruiloft is het drama compleet. Frank en Lindsay lijken elkaar niet te kunnen ontlopen - met aangrenzende hotelkamers en een plek aan dezelfde tafel - en blijven kibbelen. De twee zijn voor niemand gemaakt en al helemaal niet voor elkaar. Maar ondertussen groeit de aantrekkingskracht, hoe hard ze die ook proberen te negeren… Destination Wedding is de vierde samenwerking tussen Keanu Reeves en Winona Ryder. Zij waren eerder al te zien in Bram Stoker's Dracula, A Scanner Darkly en The Private Lives of Pippa Lee.

Regisseur en acteurs

 • Victor Levin portrait

  Victor Levin

  Director

 • Winona Ryder portait

  Winona Ryder

  Lindsay

 • Keanu Reeves portait

  Keanu Reeves

  Frank

 • Dj Dallenbach portait

  Dj Dallenbach

  Ann

Trailers

Destination Wedding

Op zoek naar Destination Wedding? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Destination Wedding streamen

Het streamen van movies als Destination Wedding heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Destination Wedding waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Destination Wedding dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Destination Wedding downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Destination Wedding te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Destination Wedding torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Destination Wedding trailer

Weet je nog niet zeker of Destination Wedding jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.