Destroyer

Destroyer

Bekijk de trailer

Kijk Destroyer

Moeite met waar je nou Destroyer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Zestien jaar geleden ging politierechercheur Erin Bell (Nicole Kidman) undercover in een bende bankovervallers geleid door de gewelddadige Silas. Wanneer een van hun gewaagde overvallen fout gaat, wordt Erin ontmaskerd maar weet Silas te ontsnappen. Zestien jaar later is Silas terug met een uitgekiend plan om een van de grootste banken te overvallen, op de hielen gezeten door Erin. Destroyer is een bloedstollende thriller geregisseerd door Karyn Kusama (The Invitation, The Man in the High Castle, Girlfriend) met in de hoofdrol Oscarwinnaar Nicole Kidman (Big Little Lies, Lion, Top of the Lake).

Regisseur en acteurs

 • Karyn Kusama portait

  Karyn Kusama

  Director

 • Nicole Kidman portait

  Nicole Kidman

  Erin Bell

 • Tatiana Maslany portait

  Tatiana Maslany

  Actor

 • Sebastian Stan portait

  Sebastian Stan

  Actor

 • Bradley Whitford portait

  Bradley Whitford

  Actor

 • Toby Kebbell portait

  Toby Kebbell

  Actor

 • Scoot McNairy portait

  Scoot McNairy

  Actor

Trailers

Destroyer

Destroyer streamen

Destroyer streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Destroyer downloaden

Zin om Destroyer te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Destroyer te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Destroyer torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Destroyer makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Destroyer trailer

Wil je er zeker van zijn dat Destroyer jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.