Destroyer

Destroyer

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Destroyer

Moeite met waar je nou Destroyer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Destroyer

Bekijk nog 44 bronnen

Weten in welke bioscopen Destroyer draait?

Samenvatting

Zestien jaar geleden ging politierechercheur Erin Bell (Nicole Kidman) undercover in een bende bankovervallers geleid door de gewelddadige Silas. Wanneer een van hun gewaagde overvallen fout gaat, wordt Erin ontmaskerd maar weet Silas te ontsnappen. Zestien jaar later is Silas terug met een uitgekiend plan om een van de grootste banken te overvallen, op de hielen gezeten door Erin. Destroyer is een bloedstollende thriller geregisseerd door Karyn Kusama (The Invitation, The Man in the High Castle, Girlfriend) met in de hoofdrol Oscarwinnaar Nicole Kidman (Big Little Lies, Lion, Top of the Lake).

Regisseur en acteurs

 • Karyn Kusama portait

  Karyn Kusama

  Director

 • Nicole Kidman portait

  Nicole Kidman

  Erin Bell

 • Tatiana Maslany portait

  Tatiana Maslany

  Actor

 • Sebastian Stan portait

  Sebastian Stan

  Actor

 • Bradley Whitford portait

  Bradley Whitford

  Actor

 • Toby Kebbell portait

  Toby Kebbell

  Actor

 • Scoot McNairy portait

  Scoot McNairy

  Actor

Trailers

Destroyer

Benieuwd naar Destroyer? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Destroyer draait.

Destroyer in de bioscoop

Destroyer draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Destroyer.

Destroyer streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Destroyer te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Destroyer een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Destroyer zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Destroyer torrent

Op zoek naar een torrent van Destroyer? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Destroyer zonder zorgen.

Destroyer downloaden

Als Destroyer binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Destroyer trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Destroyer de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.