Disobedience

Disobedience

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Disobedience

Moeite met waar je nou Disobedience moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Disobedience

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

A woman returns to her Orthodox Jewish home after the death of her rabbi father and stirs up controversy when she shows an interest in an old childhood friend.

Regisseur en acteurs

 • Sebastián Lelio portait

  Sebastián Lelio

  Director

 • Rachel Weisz portait

  Rachel Weisz

  Ronit Krushka

 • Rachel McAdams portait

  Rachel McAdams

  Esti Kuperman

 • Alessandro Nivola portait

  Alessandro Nivola

  Rabbi Dovid Kuperman

 • Cara Horgan portait

  Cara Horgan

  Miss. Scheinberg

 • Sophia Brown portrait

  Sophia Brown

  Claudia

 • Liza Sadovy portrait

  Liza Sadovy

  Rebbetzin Goldfarb

 • Omri Rose portrait

  Omri Rose

  Gavriel

Trailers

Disobedience

Disobedience streamen

Disobedience streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Disobedience downloaden

Zin om Disobedience te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Disobedience te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Disobedience torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Disobedience makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Disobedience trailer

Wil je er zeker van zijn dat Disobedience jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.