Disobedience

Disobedience

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Disobedience

Moeite met waar je nou Disobedience moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Disobedience

Samenvatting

Na de dood van haar vader die rabbijn was, keert Ronit (Rachel Weisz) terug naar de besloten orthodox joodse gemeenschap waaruit ze verbannen was. Als ze weer contact krijgt met haar jeugdvriendin Esti (Rachel McAdams) zorgt dat voor controverse binnen de gemeenschap. Geregisseerd door Sebastián Lelio (A Fantastic Woman, Gloria). Met o.a. Rachel Weisz, Rachel McAdams en Allesandro Nivola. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Naomi Alderman.

Regisseur en acteurs

 • Sebastián Lelio portait

  Sebastián Lelio

  Director

 • Rachel Weisz portait

  Rachel Weisz

  Ronit Krushka

 • Rachel McAdams portait

  Rachel McAdams

  Esti Kuperman

 • Alessandro Nivola portait

  Alessandro Nivola

  Rabbi Dovid Kuperman

 • Cara Horgan portait

  Cara Horgan

  Miss. Scheinberg

 • Sophia Brown portrait

  Sophia Brown

  Claudia

 • Liza Sadovy portrait

  Liza Sadovy

  Rebbetzin Goldfarb

 • Omri Rose portrait

  Omri Rose

  Gavriel

Trailers

Disobedience

Benieuwd naar Disobedience? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Disobedience draait.

Disobedience in de bioscoop

Disobedience draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Disobedience.

Disobedience streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Disobedience te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Disobedience een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Disobedience zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Disobedience torrent

Op zoek naar een torrent van Disobedience? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Disobedience zonder zorgen.

Disobedience downloaden

Als Disobedience binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Disobedience trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Disobedience de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.