Disobedience

Disobedience

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Disobedience

Moeite met waar je nou Disobedience moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Disobedience

Samenvatting

A woman returns to her Orthodox Jewish home after the death of her rabbi father and stirs up controversy when she shows an interest in an old childhood friend.

Regisseur en acteurs

 • Sebastián Lelio portait

  Sebastián Lelio

  Director

 • Rachel Weisz portait

  Rachel Weisz

  Ronit Krushka

 • Rachel McAdams portait

  Rachel McAdams

  Esti Kuperman

 • Alessandro Nivola portait

  Alessandro Nivola

  Rabbi Dovid Kuperman

 • Cara Horgan portait

  Cara Horgan

  Miss. Scheinberg

 • Sophia Brown portrait

  Sophia Brown

  Claudia

 • Liza Sadovy portrait

  Liza Sadovy

  Rebbetzin Goldfarb

 • Omri Rose portrait

  Omri Rose

  Gavriel

Trailers

Disobedience

Op zoek naar Disobedience? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Disobedience streamen

Het streamen van movies als Disobedience heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Disobedience waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Disobedience dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Disobedience downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Disobedience te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Disobedience torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Disobedience trailer

Weet je nog niet zeker of Disobedience jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.