Dog Days

Dog Days

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dog Days

Moeite met waar je nou Dog Days moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dog Days

Bekijk nog 13 bronnen

Samenvatting

Dog Days is een must-see voor iedereen die van romantische komedies en honden houdt! Dog Days is een vrolijke, romantische ensemble-komedie die het leven van een aantal hondenbezitters en hun fluffy dierenvrienden in Los Angeles volgt. Vanessa Hudgens, Eva Longoria, Nina Dobrev en Finn Wolfhard zijn te zien in de aaneenschakeling van verhalen waarin honden de rode draad vormen. Een uitbundig honden verjaardagsfeestje, een zoektocht naar een spoorloze hond, een hond adopteren vanwege een crush op de dierenarts en een 'hondendate'; de brave viervoeters zorgen voor bijzondere ontmoetingen, vriendschappen en romances!

Regisseur en acteurs

 • Ken Marino portait

  Ken Marino

  Director

 • Eva Longoria portait

  Eva Longoria

  Grace

 • Nina Dobrev portait

  Nina Dobrev

  Elizabeth

 • Finn Wolfhard portait

  Finn Wolfhard

  Tyler

 • Vanessa Hudgens portait

  Vanessa Hudgens

  Tara

 • Thomas Lennon portait

  Thomas Lennon

  Greg

 • Adam Pally portait

  Adam Pally

  Dax

 • Jon Bass portait

  Jon Bass

  Garrett

 • Lauren Lapkus portait

  Lauren Lapkus

  Daisy

 • Tony Cavalero portait

  Tony Cavalero

  Stanley

 • Tone Bell portait

  Tone Bell

  Jimmy

 • Casey Deidrick portait

  Casey Deidrick

  Jude

Trailers

Dog Days

Zin om Dog Days lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dog Days te bekijken voor je op een rijtje.

Dog Days downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dog Days downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dog Days. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dog Days er ook in SD heel goed uit.

Dog Days streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dog Days net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dog Days hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dog Days helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dog Days torrent

Denk je dat je om Dog Days te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dog Days trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Dog Days de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.