Dog Days

Dog Days

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dog Days

Moeite met waar je nou Dog Days moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dog Days

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Dog Days is een must-see voor iedereen die van romantische komedies en honden houdt! Dog Days is een vrolijke, romantische ensemble-komedie die het leven van een aantal hondenbezitters en hun fluffy dierenvrienden in Los Angeles volgt. Vanessa Hudgens, Eva Longoria, Nina Dobrev en Finn Wolfhard zijn te zien in de aaneenschakeling van verhalen waarin honden de rode draad vormen. Een uitbundig honden verjaardagsfeestje, een zoektocht naar een spoorloze hond, een hond adopteren vanwege een crush op de dierenarts en een 'hondendate'; de brave viervoeters zorgen voor bijzondere ontmoetingen, vriendschappen en romances!

Regisseur en acteurs

 • Ken Marino portait

  Ken Marino

  Director

 • Eva Longoria portait

  Eva Longoria

  Grace

 • Nina Dobrev portait

  Nina Dobrev

  Elizabeth

 • Finn Wolfhard portait

  Finn Wolfhard

  Tyler

 • Vanessa Hudgens portait

  Vanessa Hudgens

  Tara

 • Thomas Lennon portait

  Thomas Lennon

  Greg

 • Adam Pally portait

  Adam Pally

  Dax

 • Jon Bass portait

  Jon Bass

  Garrett

 • Lauren Lapkus portait

  Lauren Lapkus

  Daisy

 • Tony Cavalero portait

  Tony Cavalero

  Stanley

 • Tone Bell portait

  Tone Bell

  Jimmy

 • Casey Deidrick portait

  Casey Deidrick

  Jude

Trailers

Dog Days

Veel gehoord over Dog Days en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Dog Days heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Dog Days streamen

Wil je Dog Days, de movie met Eva Longoria, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Dog Days zelfs gratis kijken.

Dog Days downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Dog Days ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Dog Days er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Dog Days torrent

Op zoek naar een torrent van Dog Days? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Dog Days te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Dog Days trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Dog Days. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.