Dogman
%
80

Dogman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dogman

Moeite met waar je nou Dogman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dogman

Bekijk nog 11 bronnen

Weten in welke bioscopen Dogman draait?

Samenvatting

Marcello bezit een hondentrimsalon in een troosteloze buitenwijk in Italië. Hij is een bescheiden man en wordt zeer gewaardeerd door zijn buurtgenoten. De rust in de wijk wordt verstoord wanneer zijn vriend Simoncino, een ex-bokser verslaafd aan cocaïne, vrijkomt en de buurt terroriseert. De onzekere Marcello laat zich meeslepen in een spiraal van geweld. Wanneer Marcello vindt dat het genoeg is, plot hij zijn vreselijke wraak.

Regisseur en acteurs

 • Matteo Garrone portait

  Matteo Garrone

  Director

 • Marcello Fonte portrait

  Marcello Fonte

  Marcello

 • Edoardo Pesce portait

  Edoardo Pesce

  Actor

 • Nunzia Schiano portrait

  Nunzia Schiano

  Actor

 • Gianluca Gobbi portait

  Gianluca Gobbi

  Actor

 • Adamo Dionisi portait

  Adamo Dionisi

  Actor

Trailers

Dogman

Benieuwd naar Dogman? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Dogman draait.

Dogman in de bioscoop

Dogman draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Dogman.

Dogman streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Dogman te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Dogman een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Dogman zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Dogman torrent

Op zoek naar een torrent van Dogman? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Dogman zonder zorgen.

Dogman downloaden

Als Dogman binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Dogman trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Dogman de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.