Dolfje Weerwolfje
%
63

Dolfje Weerwolfje

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dolfje Weerwolfje

Moeite met waar je nou Dolfje Weerwolfje moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dolfje Weerwolfje

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Het jongetje Dolfje verandert op de nacht van zijn zevende verjaardag in een weerwolf, iets wat hij koste wat kost probeert te verbergen voor zijn pleegouders.

Regisseur en acteurs

 • Joram Lürsen portrait

  Joram Lürsen

  Director

 • Kim van Kooten portait

  Kim van Kooten

  Moeder Vriends

 • Nick Geest portrait

  Nick Geest

  Nico Pochmans

 • Joop Keesmaat portait

  Joop Keesmaat

  Opa Weerwolf

 • Bianca Krijgsman portrait

  Bianca Krijgsman

  Juffrouw Jannie

 • Ole Kroes portrait

  Ole Kroes

  Dolfje

 • Maas Bronkhuyzen portait

  Maas Bronkhuyzen

  Timmie

Trailers

Dolfje Weerwolfje

Wil je Dolfje Weerwolfje kijken? De movie van Joram Lürsen uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Dolfje Weerwolfje op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Dolfje Weerwolfje met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Dolfje Weerwolfje downloaden

Het downloaden van Dolfje Weerwolfje is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Dolfje Weerwolfje ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Dolfje Weerwolfje streamen

Het streamen van Dolfje Weerwolfje heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Dolfje Weerwolfje online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Dolfje Weerwolfje kijkt. Ideaal!

Dolfje Weerwolfje torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Dolfje Weerwolfje. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Dolfje Weerwolfje trailer

Bekijk eerst even de trailer van Dolfje Weerwolfje voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.