Dolfje Weerwolfje
%
63

Dolfje Weerwolfje

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dolfje Weerwolfje

Moeite met waar je nou Dolfje Weerwolfje moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dolfje Weerwolfje

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Het jongetje Dolfje verandert op de nacht van zijn zevende verjaardag in een weerwolf, iets wat hij koste wat kost probeert te verbergen voor zijn pleegouders.

Regisseur en acteurs

 • Joram Lürsen portrait

  Joram Lürsen

  Director

 • Kim van Kooten portait

  Kim van Kooten

  Moeder Vriends

 • Nick Geest portrait

  Nick Geest

  Nico Pochmans

 • Joop Keesmaat portait

  Joop Keesmaat

  Opa Weerwolf

 • Bianca Krijgsman portrait

  Bianca Krijgsman

  Juffrouw Jannie

 • Ole Kroes portrait

  Ole Kroes

  Dolfje

 • Maas Bronkhuyzen portait

  Maas Bronkhuyzen

  Timmie

Trailers

Dolfje Weerwolfje

Zin om Dolfje Weerwolfje lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dolfje Weerwolfje te bekijken voor je op een rijtje.

Dolfje Weerwolfje downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dolfje Weerwolfje downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dolfje Weerwolfje. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dolfje Weerwolfje er ook in SD heel goed uit.

Dolfje Weerwolfje streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dolfje Weerwolfje net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dolfje Weerwolfje hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dolfje Weerwolfje helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dolfje Weerwolfje torrent

Denk je dat je om Dolfje Weerwolfje te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dolfje Weerwolfje trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Dolfje Weerwolfje de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.