Dolfje Weerwolfje
%
63

Dolfje Weerwolfje

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dolfje Weerwolfje

Moeite met waar je nou Dolfje Weerwolfje moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dolfje Weerwolfje

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Het jongetje Dolfje verandert op de nacht van zijn zevende verjaardag in een weerwolf, iets wat hij koste wat kost probeert te verbergen voor zijn pleegouders.

Regisseur en acteurs

 • Joram Lürsen portrait

  Joram Lürsen

  Director

 • Kim van Kooten portait

  Kim van Kooten

  Moeder Vriends

 • Nick Geest portrait

  Nick Geest

  Nico Pochmans

 • Joop Keesmaat portait

  Joop Keesmaat

  Opa Weerwolf

 • Bianca Krijgsman portrait

  Bianca Krijgsman

  Juffrouw Jannie

 • Ole Kroes portrait

  Ole Kroes

  Dolfje

 • Maas Bronkhuyzen portait

  Maas Bronkhuyzen

  Timmie

Trailers

Dolfje Weerwolfje

Wil je Dolfje Weerwolfje kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Dolfje Weerwolfje streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Dolfje Weerwolfje niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Dolfje Weerwolfje zelfs gratis bekijken.

Dolfje Weerwolfje downloaden

Wil je Dolfje Weerwolfje ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Dolfje Weerwolfje overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Dolfje Weerwolfje torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Dolfje Weerwolfje is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Dolfje Weerwolfje trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Dolfje Weerwolfje de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.