Donbass

Donbass

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Donbass

Moeite met waar je nou Donbass moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Donbass

Samenvatting

Wanneer oorlog vrede wordt genoemd, propaganda tot waarheid gepromoveerd en haat tot liefde verheven, dan begint het leven op de dood te lijken. Hoe overleef ik Donbass? Een praktische handleiding voor de hel. Donbass speelt zich af in een regio in het oosten van de Oekraïne, waar diverse criminele bendes de dienst uitmaken. Zij voeren oorlog met elkaar, met het Oekraïense leger en met Russische troepen. De oorlog die wordt uitgevochten tegelijk en naast het gewapende conflict tussen Rusland en Oekraïne, gaat gepaard met roofovervallen en treft vooral de burgerbevolking. Overal heerst angst en argwaan, maar wat is echt en wat is fake news?

Regisseur en acteurs

 • Sergey Loznitsa portait

  Sergey Loznitsa

  Director

 • Valeriu Andriuta portait

  Valeriu Andriuta

  Commander

 • Irina Plesnyaeva portrait

  Irina Plesnyaeva

  Donbass inhabitant

 • Evgeny Chistyakov portrait

  Evgeny Chistyakov

  Donbass inhabitant

 • Georgiy Deliev portait

  Georgiy Deliev

  Donbass inhabitant

 • Vadim Dubovsky portrait

  Vadim Dubovsky

  Donbass inhabitant

 • Konstantin Itunin portait

  Konstantin Itunin

  Donbass inhabitant

 • Boris Kamorzin portait

  Boris Kamorzin

  Donbass inhabitant

 • Sergey Kolesov portrait

  Sergey Kolesov

  Donbass inhabitant

 • Svetlana Kolesova portait

  Svetlana Kolesova

  Donbass inhabitant

 • Thorsten Merten portait

  Thorsten Merten

  German Journalist Michael Walter

 • Sergei Russkin portait

  Sergei Russkin

  Donbass inhabitant

 • Alexander Zamuraev portait

  Alexander Zamuraev

  Donbass inhabitant

Trailers

Donbass

Veel gehoord over Donbass en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Donbass heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Donbass streamen

Wil je Donbass, de movie met Valeriu Andriuta, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Donbass zelfs gratis kijken.

Donbass downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Donbass ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Donbass er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Donbass torrent

Op zoek naar een torrent van Donbass? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Donbass te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Donbass trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Donbass. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.