Donbass

Donbass

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Donbass

Moeite met waar je nou Donbass moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Donbass

Samenvatting

Wanneer oorlog vrede wordt genoemd, propaganda tot waarheid gepromoveerd en haat tot liefde verheven, dan begint het leven op de dood te lijken. Hoe overleef ik Donbass? Een praktische handleiding voor de hel. Donbass speelt zich af in een regio in het oosten van de Oekraïne, waar diverse criminele bendes de dienst uitmaken. Zij voeren oorlog met elkaar, met het Oekraïense leger en met Russische troepen. De oorlog die wordt uitgevochten tegelijk en naast het gewapende conflict tussen Rusland en Oekraïne, gaat gepaard met roofovervallen en treft vooral de burgerbevolking. Overal heerst angst en argwaan, maar wat is echt en wat is fake news?

Regisseur en acteurs

 • Sergey Loznitsa portait

  Sergey Loznitsa

  Director

 • Valeriu Andriuta portait

  Valeriu Andriuta

  Commander

 • Irina Plesnyaeva portrait

  Irina Plesnyaeva

  Donbass inhabitant

 • Evgeny Chistyakov portrait

  Evgeny Chistyakov

  Donbass inhabitant

 • Georgiy Deliev portait

  Georgiy Deliev

  Donbass inhabitant

 • Vadim Dubovsky portrait

  Vadim Dubovsky

  Donbass inhabitant

 • Konstantin Itunin portait

  Konstantin Itunin

  Donbass inhabitant

 • Boris Kamorzin portait

  Boris Kamorzin

  Donbass inhabitant

 • Sergey Kolesov portrait

  Sergey Kolesov

  Donbass inhabitant

 • Svetlana Kolesova portait

  Svetlana Kolesova

  Donbass inhabitant

 • Thorsten Merten portait

  Thorsten Merten

  German Journalist Michael Walter

 • Sergei Russkin portait

  Sergei Russkin

  Donbass inhabitant

 • Alexander Zamuraev portait

  Alexander Zamuraev

  Donbass inhabitant

Trailers

Donbass

Benieuwd naar Donbass? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Donbass draait.

Donbass in de bioscoop

Donbass draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Donbass.

Donbass streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Donbass te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Donbass een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Donbass zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Donbass torrent

Op zoek naar een torrent van Donbass? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Donbass zonder zorgen.

Donbass downloaden

Als Donbass binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Donbass trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Donbass de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.