Donbass

Donbass

Bekijk de trailer

Kijk Donbass

Moeite met waar je nou Donbass moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 07-02-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Wanneer oorlog vrede wordt genoemd, propaganda tot waarheid wordt gebombardeerd en haat tot liefde wordt verheven, dan begint het leven op de dood te lijken. Regisseur Sergei Loznitsa geeft een 'praktische handleiding' voor het overleven in zo'n hel. In dit geval heeft die hel een specifieke naam: het Oost-Oekraïense Donbass, waar criminele bendes, het lokale leger en Russische troepen elkaar bevechten op straat. Overal heerst angst, woede en argwaan, maar wat is echt en wat is fake news? Met acteurs en inwoners van de regio herschept Loznitsa filmpjes die rondgaan op social media om te tonen dat de waarheid vaak wonderlijker is dan fictie. Zijn episodische fictionalisering, die hem de prijs voor Beste Regie opleverde in het Cannes-programma Un Certain Regard, benadrukt het groteske van situaties die vreemd en verontrustend zijn. Vol gitzwarte humor toont Loznitsa ons een maatschappij in verval, terwijl absurde komedie gaandeweg omslaat in absurde tragedie.

Regisseur en acteurs

 • Sergey Loznitsa portait

  Sergey Loznitsa

  Director

 • Valeriu Andriuta portait

  Valeriu Andriuta

  Commander

 • Irina Plesnyaeva portrait

  Irina Plesnyaeva

  Donbass inhabitant

 • Evgeny Chistyakov portrait

  Evgeny Chistyakov

  Donbass inhabitant

 • Georgiy Deliev portait

  Georgiy Deliev

  Donbass inhabitant

 • Vadim Dubovsky portrait

  Vadim Dubovsky

  Donbass inhabitant

 • Konstantin Itunin portait

  Konstantin Itunin

  Donbass inhabitant

 • Boris Kamorzin portait

  Boris Kamorzin

  Donbass inhabitant

 • Sergey Kolesov portrait

  Sergey Kolesov

  Donbass inhabitant

 • Svetlana Kolesova portait

  Svetlana Kolesova

  Donbass inhabitant

 • Thorsten Merten portait

  Thorsten Merten

  German Journalist Michael Walter

 • Sergei Russkin portait

  Sergei Russkin

  Donbass inhabitant

 • Alexander Zamuraev portait

  Alexander Zamuraev

  Donbass inhabitant

Trailers

Donbass

Zin om Donbass lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Donbass te bekijken voor je op een rijtje.

Donbass downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Donbass downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Donbass. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Donbass er ook in SD heel goed uit.

Donbass streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Donbass net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Donbass hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Donbass helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Donbass torrent

Denk je dat je om Donbass te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Donbass trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Donbass de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.