Donbass

Donbass

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Donbass

Moeite met waar je nou Donbass moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Donbass

Samenvatting

Wanneer oorlog vrede wordt genoemd, propaganda tot waarheid gepromoveerd en haat tot liefde verheven, dan begint het leven op de dood te lijken. Hoe overleef ik Donbass? Een praktische handleiding voor de hel. Donbass speelt zich af in een regio in het oosten van de Oekraïne, waar diverse criminele bendes de dienst uitmaken. Zij voeren oorlog met elkaar, met het Oekraïense leger en met Russische troepen. De oorlog die wordt uitgevochten tegelijk en naast het gewapende conflict tussen Rusland en Oekraïne, gaat gepaard met roofovervallen en treft vooral de burgerbevolking. Overal heerst angst en argwaan, maar wat is echt en wat is fake news?

Regisseur en acteurs

 • Sergey Loznitsa portait

  Sergey Loznitsa

  Director

 • Valeriu Andriuta portait

  Valeriu Andriuta

  Commander

 • Irina Plesnyaeva portrait

  Irina Plesnyaeva

  Donbass inhabitant

 • Evgeny Chistyakov portrait

  Evgeny Chistyakov

  Donbass inhabitant

 • Georgiy Deliev portait

  Georgiy Deliev

  Donbass inhabitant

 • Vadim Dubovsky portrait

  Vadim Dubovsky

  Donbass inhabitant

 • Konstantin Itunin portait

  Konstantin Itunin

  Donbass inhabitant

 • Boris Kamorzin portait

  Boris Kamorzin

  Donbass inhabitant

 • Sergey Kolesov portrait

  Sergey Kolesov

  Donbass inhabitant

 • Svetlana Kolesova portait

  Svetlana Kolesova

  Donbass inhabitant

 • Thorsten Merten portait

  Thorsten Merten

  German Journalist Michael Walter

 • Sergei Russkin portait

  Sergei Russkin

  Donbass inhabitant

 • Alexander Zamuraev portait

  Alexander Zamuraev

  Donbass inhabitant

Trailers

Donbass

Benieuwd naar Donbass? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Donbass kunt bekijken.

Donbass streamen

Wil je Donbass streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Donbass gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Donbass downloaden

movies als Donbass kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Donbass. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Donbass. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Donbass torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Donbass te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Donbass trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Donbass je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!