Donkeyote
%
73

Donkeyote

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Donkeyote

Moeite met waar je nou Donkeyote moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Donkeyote

Samenvatting

De 73-jarige Manolo is een eigentijdse Don Quichot: een aan grootsheidswaanzin lijdende romanticus. Hij trekt vergezeld door zijn Sancho Panza, de (zwijgzame) ezel Gorrion, door de Andalusische heuvels. Het koppige beest wordt als volwaardig personage opgevoerd: dikwijls zien we de kluchtige taferelen vanuit zijn blikveld. Het bewijst hoezeer het duo, dat al vele reisavonturen ondernam, onafscheidelijk is. Een grote trektocht in Amerika moet de kroon worden op deze bijzondere vriendschap. Deze grootse ambitie wordt bij een reisbureau gniffelend aangehoord. Desalniettemin blijft Manolo vastbesloten: niets zal hem in de weg zitten. Ten overstaan van zijn bezorgde dochter bagatelliseert hij zijn fysieke mankementen. Deze sfeer van onzekerheid – veroorzaakt door zulk naïef gedrag – slaat geleidelijk om in verwondering voor de relatie tussen man, dier en natuur. De eigengereide Manolo en Gorrion leiden een klassiek bestaan dat voortdurend contrasteert met de snelwegen en windmolens die het aangename buitenleven soms (letterlijk) in de weg zitten.

Regisseur en acteurs

  • Chico Pereira portrait

    Chico Pereira

    Director

Trailers

Donkeyote

Wil je Donkeyote kijken? De movie van Chico Pereira uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Donkeyote op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Donkeyote met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Donkeyote downloaden

Het downloaden van Donkeyote is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Donkeyote ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Donkeyote streamen

Het streamen van Donkeyote heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Donkeyote online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Donkeyote kijkt. Ideaal!

Donkeyote torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Donkeyote. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Donkeyote trailer

Bekijk eerst even de trailer van Donkeyote voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.