Don't Breathe
%
72

Don't Breathe

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Don't Breathe

Moeite met waar je nou Don't Breathe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Don't Breathe

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

A trio of friends break into the house of a wealthy blind man, thinking they'll get away with the perfect heist. They're wrong.

Regisseur en acteurs

 • Fede Alvarez portait

  Fede Alvarez

  Director

 • Jane Levy portait

  Jane Levy

  Rocky

 • Dylan Minnette portait

  Dylan Minnette

  Alex

 • Daniel Zovatto portait

  Daniel Zovatto

  Money

 • Stephen Lang portait

  Stephen Lang

  Norman Nordstrom / The Blind Man

 • Franciska Töröcsik portait

  Franciska Töröcsik

  Cindy

 • Emma Bercovici portait

  Emma Bercovici

  Diddy

 • Christian Zagia portrait

  Christian Zagia

  Raul

 • Katia Bokor portrait

  Katia Bokor

  Ginger

 • Sergej Onopko portrait

  Sergej Onopko

  Trevor

 • Olivia Gillies portrait

  Olivia Gillies

  Blind Man's Daughter

Trailers

Don't Breathe

Wil je Don't Breathe kijken? De movie van Fede Alvarez uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Don't Breathe op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Don't Breathe met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Don't Breathe downloaden

Het downloaden van Don't Breathe is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Don't Breathe ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Don't Breathe streamen

Het streamen van Don't Breathe heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Don't Breathe online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Don't Breathe kijkt. Ideaal!

Don't Breathe torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Don't Breathe. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Don't Breathe trailer

Bekijk eerst even de trailer van Don't Breathe voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.