Don't Breathe
%
72

Don't Breathe

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Don't Breathe

Moeite met waar je nou Don't Breathe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Don't Breathe

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

A trio of friends break into the house of a wealthy blind man, thinking they'll get away with the perfect heist. They're wrong.

Regisseur en acteurs

 • Fede Alvarez portait

  Fede Alvarez

  Director

 • Jane Levy portait

  Jane Levy

  Rocky

 • Dylan Minnette portait

  Dylan Minnette

  Alex

 • Daniel Zovatto portait

  Daniel Zovatto

  Money

 • Stephen Lang portait

  Stephen Lang

  Norman Nordstrom / The Blind Man

 • Franciska Töröcsik portait

  Franciska Töröcsik

  Cindy

 • Emma Bercovici portait

  Emma Bercovici

  Diddy

 • Christian Zagia portrait

  Christian Zagia

  Raul

 • Katia Bokor portrait

  Katia Bokor

  Ginger

 • Sergej Onopko portrait

  Sergej Onopko

  Trevor

 • Olivia Gillies portrait

  Olivia Gillies

  Blind Man's Daughter

Trailers

Don't Breathe

Veel gehoord over Don't Breathe en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Don't Breathe heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Don't Breathe streamen

Wil je Don't Breathe, de movie met Jane Levy, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Don't Breathe zelfs gratis kijken.

Don't Breathe downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Don't Breathe ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Don't Breathe er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Don't Breathe torrent

Op zoek naar een torrent van Don't Breathe? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Don't Breathe te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Don't Breathe trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Don't Breathe. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.