Don't Breathe
%
72

Don't Breathe

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Don't Breathe

Moeite met waar je nou Don't Breathe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Don't Breathe

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

A trio of friends break into the house of a wealthy blind man, thinking they'll get away with the perfect heist. They're wrong.

Regisseur en acteurs

 • Fede Alvarez portait

  Fede Alvarez

  Director

 • Jane Levy portait

  Jane Levy

  Rocky

 • Dylan Minnette portait

  Dylan Minnette

  Alex

 • Daniel Zovatto portait

  Daniel Zovatto

  Money

 • Stephen Lang portait

  Stephen Lang

  Norman Nordstrom / The Blind Man

 • Franciska Töröcsik portait

  Franciska Töröcsik

  Cindy

 • Emma Bercovici portait

  Emma Bercovici

  Diddy

 • Christian Zagia portrait

  Christian Zagia

  Raul

 • Katia Bokor portrait

  Katia Bokor

  Ginger

 • Sergej Onopko portrait

  Sergej Onopko

  Trevor

 • Olivia Gillies portrait

  Olivia Gillies

  Blind Man's Daughter

Trailers

Don't Breathe

Op zoek naar Don't Breathe? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Don't Breathe streamen

Het streamen van movies als Don't Breathe heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Don't Breathe waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Don't Breathe dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Don't Breathe downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Don't Breathe te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Don't Breathe torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Don't Breathe trailer

Weet je nog niet zeker of Don't Breathe jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.