Don't Breathe
%
72

Don't Breathe

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Don't Breathe

Moeite met waar je nou Don't Breathe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Don't Breathe

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

A trio of friends break into the house of a wealthy blind man, thinking they'll get away with the perfect heist. They're wrong.

Regisseur en acteurs

 • Fede Alvarez portait

  Fede Alvarez

  Director

 • Jane Levy portait

  Jane Levy

  Rocky

 • Dylan Minnette portait

  Dylan Minnette

  Alex

 • Daniel Zovatto portait

  Daniel Zovatto

  Money

 • Stephen Lang portait

  Stephen Lang

  Norman Nordstrom / The Blind Man

 • Franciska Töröcsik portait

  Franciska Töröcsik

  Cindy

 • Emma Bercovici portait

  Emma Bercovici

  Diddy

 • Christian Zagia portrait

  Christian Zagia

  Raul

 • Katia Bokor portrait

  Katia Bokor

  Ginger

 • Sergej Onopko portrait

  Sergej Onopko

  Trevor

 • Olivia Gillies portrait

  Olivia Gillies

  Blind Man's Daughter

Trailers

Don't Breathe

Benieuwd naar Don't Breathe? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Don't Breathe kunt bekijken.

Don't Breathe streamen

Wil je Don't Breathe streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Don't Breathe gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Don't Breathe downloaden

movies als Don't Breathe kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Don't Breathe. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Don't Breathe. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Don't Breathe torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Don't Breathe te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Don't Breathe trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Don't Breathe je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!