Dora and the Lost City of Gold

Dora and the Lost City of Gold

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dora and the Lost City of Gold

Moeite met waar je nou Dora and the Lost City of Gold moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dora and the Lost City of Gold

Bekijk nog 86 bronnen

Weten in welke bioscopen Dora and the Lost City of Gold draait?

Samenvatting

Dora (Isabela Moner) heeft weliswaar haar jeugd voornamelijk met haar ouders (Eva Longoria en Michael Peña) in de jungle doorgebracht, maar niets kon haar voorbereiden op de grootste uitdaging ooit: de middelbare school. Als haar ouders worden vermist moet de avontuurlijke Dora hen opsporen. Ze schakelt de hulp in van het aapje Boots, Diego (Jeff Wahlberg), een geheimzinnige jungle-bewoner (Eugenio Derbez), en een groep coole tieners. Samen proberen ze haar ouders te redden en het mysterie van de verloren gouden stad op te lossen.

Regisseur en acteurs

  • James Bobin portait

    James Bobin

    Director

Trailers

Dora and the Lost City of Gold

Benieuwd naar Dora and the Lost City of Gold? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Dora and the Lost City of Gold draait.

Dora and the Lost City of Gold in de bioscoop

Dora and the Lost City of Gold draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Dora and the Lost City of Gold.

Dora and the Lost City of Gold streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Dora and the Lost City of Gold te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Dora and the Lost City of Gold een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Dora and the Lost City of Gold zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Dora and the Lost City of Gold torrent

Op zoek naar een torrent van Dora and the Lost City of Gold? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Dora and the Lost City of Gold zonder zorgen.

Dora and the Lost City of Gold downloaden

Als Dora and the Lost City of Gold binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Dora and the Lost City of Gold trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Dora and the Lost City of Gold de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.