Doris
Bekijk de trailer

Kijk Doris

Moeite met waar je nou Doris moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Doris

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

"Het leven is geen met croissantjes en softijs overladen kampeerfestijn" - #Dorisdefilm Aan de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag is Doris Doorenbos (Tjitske Reidinga) een gescheiden vrouw met twee kinderen op een dood punt aanbeland. Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke, volwassen levens leiden, is er van Doris' eigen dromen maar weinig terechtgekomen…. Doris is vanaf 20 september in de bioscoop. Gemaakt onder de creatieve leiding van Will Koopman (Gooische Vrouwen, Divorce en Terug naar de Kust), scenarioschrijfster Roos Ouwehand en regisseur Albert Jan van Rees.

Regisseur en acteurs

 • Albert Jan van Rees portrait

  Albert Jan van Rees

  Director

 • Tjitske Reidinga portrait

  Tjitske Reidinga

  Actor

 • Guy Clemens portrait

  Guy Clemens

  Actor

 • Tarik Moree portrait

  Tarik Moree

  Actor

 • Monique van de Ven portrait

  Monique van de Ven

  Actor

 • Gijs Scholten van Aschat portrait

  Gijs Scholten van Aschat

  Actor

 • Roos Ouwehand portrait

  Roos Ouwehand

  Actor

 • Bracha van Doesburgh portrait

  Bracha van Doesburgh

  Actor

 • Hendrikje Nieuwerf portrait

  Hendrikje Nieuwerf

  Actor

Trailers

Doris

Zin om Doris lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Doris te bekijken voor je op een rijtje.

Doris downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Doris downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Doris. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Doris er ook in SD heel goed uit.

Doris streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Doris net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Doris hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Doris helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Doris torrent

Denk je dat je om Doris te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Doris trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Doris de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.