Doris
Bekijk de trailer

Kijk Doris

Moeite met waar je nou Doris moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Doris

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

"Het leven is geen met croissantjes en softijs overladen kampeerfestijn" - #Dorisdefilm Aan de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag is Doris Doorenbos (Tjitske Reidinga) een gescheiden vrouw met twee kinderen op een dood punt aanbeland. Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke, volwassen levens leiden, is er van Doris' eigen dromen maar weinig terechtgekomen…. Doris is vanaf 20 september in de bioscoop. Gemaakt onder de creatieve leiding van Will Koopman (Gooische Vrouwen, Divorce en Terug naar de Kust), scenarioschrijfster Roos Ouwehand en regisseur Albert Jan van Rees.

Regisseur en acteurs

 • Albert Jan van Rees portrait

  Albert Jan van Rees

  Director

 • Tjitske Reidinga portrait

  Tjitske Reidinga

  Actor

 • Guy Clemens portrait

  Guy Clemens

  Actor

 • Tarik Moree portrait

  Tarik Moree

  Actor

 • Monique van de Ven portrait

  Monique van de Ven

  Actor

 • Gijs Scholten van Aschat portrait

  Gijs Scholten van Aschat

  Actor

 • Roos Ouwehand portrait

  Roos Ouwehand

  Actor

 • Bracha van Doesburgh portrait

  Bracha van Doesburgh

  Actor

 • Hendrikje Nieuwerf portrait

  Hendrikje Nieuwerf

  Actor

Trailers

Doris

Veel gehoord over Doris en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Doris heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Doris streamen

Wil je Doris, de movie met Tjitske Reidinga, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Doris zelfs gratis kijken.

Doris downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Doris ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Doris er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Doris torrent

Op zoek naar een torrent van Doris? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Doris te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Doris trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Doris. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.