Doris
Bekijk de trailer

Kijk Doris

Moeite met waar je nou Doris moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Doris

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

"Het leven is geen met croissantjes en softijs overladen kampeerfestijn" - #Dorisdefilm Aan de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag is Doris Doorenbos (Tjitske Reidinga) een gescheiden vrouw met twee kinderen op een dood punt aanbeland. Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke, volwassen levens leiden, is er van Doris' eigen dromen maar weinig terechtgekomen…. Doris is vanaf 20 september in de bioscoop. Gemaakt onder de creatieve leiding van Will Koopman (Gooische Vrouwen, Divorce en Terug naar de Kust), scenarioschrijfster Roos Ouwehand en regisseur Albert Jan van Rees.

Regisseur en acteurs

 • Albert Jan van Rees portrait

  Albert Jan van Rees

  Director

 • Tjitske Reidinga portrait

  Tjitske Reidinga

  Actor

 • Guy Clemens portrait

  Guy Clemens

  Actor

 • Tarik Moree portrait

  Tarik Moree

  Actor

 • Monique van de Ven portrait

  Monique van de Ven

  Actor

 • Gijs Scholten van Aschat portrait

  Gijs Scholten van Aschat

  Actor

 • Roos Ouwehand portrait

  Roos Ouwehand

  Actor

 • Bracha van Doesburgh portrait

  Bracha van Doesburgh

  Actor

 • Hendrikje Nieuwerf portrait

  Hendrikje Nieuwerf

  Actor

Trailers

Doris

Wil je Doris kijken? De movie van Albert Jan van Rees uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Doris op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Doris met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Doris downloaden

Het downloaden van Doris is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Doris ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Doris streamen

Het streamen van Doris heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Doris online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Doris kijkt. Ideaal!

Doris torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Doris. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Doris trailer

Bekijk eerst even de trailer van Doris voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.