Dorst
Bekijk de trailer

Kijk Dorst

Moeite met waar je nou Dorst moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dorst

Bekijk nog 11 bronnen

Weten in welke bioscopen Dorst draait?

Samenvatting

Coco (Elise van 't Laar) heeft geen flauw idee wat ze met haar leven moet. Totdat haar moeder Elisabeth (Simone Kleinsma) ziek blijkt. Ze grijpt het nieuwe doel in haar leven met beide handen aan en trekt bij haar moeder in. Een zwartkomisch familiedrama over goede bedoelingen, idiote verwachtingen en de onvervulbare hunkering naar lotsverbondenheid.

Regisseur en acteurs

 • Saskia Diesing portrait

  Saskia Diesing

  Director

 • Simone Kleinsma portrait

  Simone Kleinsma

  Actor

 • Elise van 't Laar portrait

  Elise van 't Laar

  Actor

 • Leopold Witte portrait

  Leopold Witte

  Actor

 • Stefan de Walle portrait

  Stefan de Walle

  Actor

 • René Groothof portrait

  René Groothof

  Actor

 • Margot Ros portrait

  Margot Ros

  Actor

 • Patrick Stoof portrait

  Patrick Stoof

  Actor

 • Merijn de Jong portrait

  Merijn de Jong

  Actor

 • Fabian Jansen portrait

  Fabian Jansen

  Actor

Trailers

Dorst

Benieuwd naar Dorst? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Dorst draait.

Dorst in de bioscoop

Dorst draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Dorst.

Dorst streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Dorst te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Dorst een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Dorst zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Dorst torrent

Op zoek naar een torrent van Dorst? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Dorst zonder zorgen.

Dorst downloaden

Als Dorst binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Dorst trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Dorst de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.