Dorst
Bekijk de trailer

Kijk Dorst

Moeite met waar je nou Dorst moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dorst

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Zwartkomisch familiedrama naar het gelijknamige boek van Esther Gerritsen waarin de twintiger Coco niet weet wat ze met haar leven moet. Totdat ze eindelijk een doel lijkt te hebben gevonden in zorg voor haar moeder (Simone Kleinsma).

Regisseur en acteurs

 • Saskia Diesing portrait

  Saskia Diesing

  Director

 • Simone Kleinsma portrait

  Simone Kleinsma

  Actor

 • Elise van 't Laar portrait

  Elise van 't Laar

  Actor

 • Leopold Witte portrait

  Leopold Witte

  Actor

 • Stefan de Walle portrait

  Stefan de Walle

  Actor

 • René Groothof portrait

  René Groothof

  Actor

 • Margot Ros portrait

  Margot Ros

  Actor

 • Patrick Stoof portrait

  Patrick Stoof

  Actor

 • Merijn de Jong portrait

  Merijn de Jong

  Actor

 • Fabian Jansen portrait

  Fabian Jansen

  Actor

Trailers

Dorst

Veel gehoord over Dorst en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Dorst heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Dorst streamen

Wil je Dorst, de movie met Simone Kleinsma, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Dorst zelfs gratis kijken.

Dorst downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Dorst ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Dorst er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Dorst torrent

Op zoek naar een torrent van Dorst? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Dorst te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Dorst trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Dorst. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.