The Grinch
%
90

The Grinch

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Grinch

Moeite met waar je nou The Grinch moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Grinch

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

De Grinch is de achtste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures, de makers van o.a. de Verschrikkelijke Ikke films, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss vertelt over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is grappig, hartverwarmend en een visueel feestje.

Regisseur en acteurs

 • Peter Candeland portrait

  Peter Candeland

  Director

 • Yarrow Cheney portrait

  Yarrow Cheney

  Director

 • Benedict Cumberbatch portait

  Benedict Cumberbatch

  Grinch

Trailers

The Grinch

Op zoek naar The Grinch? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Grinch streamen

Het streamen van movies als The Grinch heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The Grinch waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Grinch dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Grinch downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The Grinch te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Grinch torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Grinch trailer

Weet je nog niet zeker of The Grinch jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.