The Grinch
%
90

The Grinch

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Grinch

Moeite met waar je nou The Grinch moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Grinch

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

For their eighth fully animated feature, Illumination and Universal Pictures presents The Grinch, based on Dr. Seuss' beloved holiday classic. The Grinch tells the story of a cynical grump who goes on a mission to steal Christmas, only to have his heart changed by a young girl's generous holiday spirit. Funny, heartwarming and visually stunning, it's a universal story about the spirit of Christmas and the indomitable power of optimism.

Regisseur en acteurs

 • Peter Candeland portrait

  Peter Candeland

  Director

 • Yarrow Cheney portrait

  Yarrow Cheney

  Director

 • Benedict Cumberbatch portait

  Benedict Cumberbatch

  Grinch

Trailers

The Grinch

Zin om The Grinch lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Grinch te bekijken voor je op een rijtje.

The Grinch downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Grinch downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Grinch. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Grinch er ook in SD heel goed uit.

The Grinch streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Grinch net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Grinch hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Grinch helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Grinch torrent

Denk je dat je om The Grinch te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Grinch trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Grinch de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.