Dragon Ball Super: Broly

Dragon Ball Super: Broly

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dragon Ball Super: Broly

Moeite met waar je nou Dragon Ball Super: Broly moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dragon Ball Super: Broly

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Als Goku en Vegeta geconfronteerd worden met de macht en kracht van de legendarische Super Saiyan Broly, gaan zij hun dodelijkste uitdaging ooit aan. Zullen zij genoeg kracht hebben om hun thuis te beschermen? Of zal alles en iedereen nodig zijn om tegen deze onaantastbare macht op te kunnen? Een planeet werd vernietigd, een machtig ras kapot gemaakt. Na de verwoesting van planeet Vegeta, werden drie Saiyans, elk met verschillende lotsbestemmingen, verspreid over de sterren. Terwijl twee een thuis op Aarde vonden, werd de derde grootgebracht met een brandend verlangen naar wraak en ontwikkelde hij een onvoorstelbare macht. Goku, beseffende dat er in het universum steeds sterkere krachten zijn die hij het hoofd nog moet bieden, traint keihard om het volgend level te bereiken. Op een zekere dag verschijnt er een Saiyan voor Goku en Vegeta, die zij nog nooit gezien hebben: Broly. Hoe kan een Saiyan, waarvan iedereen dacht dat hij was vernietigd na de verwoesting van planeet Vegeta, op aarde verschijnen? De tijd voor wraak is aangebroken. Lotsbestemmingen botsen in een strijd die het universum tot op zijn grondvesten laat schudden! Dragon Ball Super: Broly is de eerste film uit de Dragon Ball Super serie. Hij is gebaseerd op het originele verhaal, scenario en de character designs van schepper Akira Toriyama en heeft een gemoderniseerde grafische stijl die herinnert aan de klassieke Dragon Ball manga serie.

Regisseur en acteurs

 • Tatsuya Nagamine portait

  Tatsuya Nagamine

  Director

 • Masako Nozawa portait

  Masako Nozawa

  Son Goku / Son Goten / Bardock (voice)

 • Ryou Horikawa portait

  Ryou Horikawa

  Vegeta (voice)

 • Bin Shimada portait

  Bin Shimada

  Broly (voice)

 • Ryusei Nakao portait

  Ryusei Nakao

  Frieza (voice)

 • Banjou Ginga portait

  Banjou Ginga

  King Vegeta (voice)

 • Toshio Furukawa portait

  Toshio Furukawa

  Piccolo (voice)

 • Aya Hisakawa portait

  Aya Hisakawa

  Bulma (voice)

 • Takeshi Kusao portait

  Takeshi Kusao

  Trunks (voice)

 • Kouichi Yamadera portait

  Kouichi Yamadera

  Beerus (voice)

 • Masakazu Morita portait

  Masakazu Morita

  Whis (voice)

 • Katsuhisa Houki portrait

  Katsuhisa Houki

  Paragus (voice)

 • Ryuuzaburou Ootomo portait

  Ryuuzaburou Ootomo

  King Cold / Shenron (voice)

 • Nana Mizuki portait

  Nana Mizuki

  Chirai (voice)

 • Tomokazu Sugita portait

  Tomokazu Sugita

  Remo (voice)

Trailers

Dragon Ball Super: Broly

Wil je Dragon Ball Super: Broly kijken? De movie van Tatsuya Nagamine uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Dragon Ball Super: Broly op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Dragon Ball Super: Broly met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Dragon Ball Super: Broly downloaden

Het downloaden van Dragon Ball Super: Broly is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Dragon Ball Super: Broly ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Dragon Ball Super: Broly streamen

Het streamen van Dragon Ball Super: Broly heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Dragon Ball Super: Broly online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Dragon Ball Super: Broly kijkt. Ideaal!

Dragon Ball Super: Broly torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Dragon Ball Super: Broly. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Dragon Ball Super: Broly trailer

Bekijk eerst even de trailer van Dragon Ball Super: Broly voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.