Dragon Ball Super: Broly

Dragon Ball Super: Broly

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dragon Ball Super: Broly

Moeite met waar je nou Dragon Ball Super: Broly moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dragon Ball Super: Broly

Samenvatting

Als Goku en Vegeta geconfronteerd worden met de macht en kracht van de legendarische Super Saiyan Broly, gaan zij hun dodelijkste uitdaging ooit aan. Zullen zij genoeg kracht hebben om hun thuis te beschermen? Of zal alles en iedereen nodig zijn om tegen deze onaantastbare macht op te kunnen? Een planeet werd vernietigd, een machtig ras kapot gemaakt. Na de verwoesting van planeet Vegeta, werden drie Saiyans, elk met verschillende lotsbestemmingen, verspreid over de sterren. Terwijl twee een thuis op Aarde vonden, werd de derde grootgebracht met een brandend verlangen naar wraak en ontwikkelde hij een onvoorstelbare macht. Goku, beseffende dat er in het universum steeds sterkere krachten zijn die hij het hoofd nog moet bieden, traint keihard om het volgend level te bereiken. Op een zekere dag verschijnt er een Saiyan voor Goku en Vegeta, die zij nog nooit gezien hebben: Broly. Hoe kan een Saiyan, waarvan iedereen dacht dat hij was vernietigd na de verwoesting van planeet Vegeta, op aarde verschijnen? De tijd voor wraak is aangebroken. Lotsbestemmingen botsen in een strijd die het universum tot op zijn grondvesten laat schudden! Dragon Ball Super: Broly is de eerste film uit de Dragon Ball Super serie. Hij is gebaseerd op het originele verhaal, scenario en de character designs van schepper Akira Toriyama en heeft een gemoderniseerde grafische stijl die herinnert aan de klassieke Dragon Ball manga serie.

Regisseur en acteurs

 • Tatsuya Nagamine portait

  Tatsuya Nagamine

  Director

 • Masako Nozawa portait

  Masako Nozawa

  Son Goku / Son Goten / Bardock (voice)

 • Ryou Horikawa portait

  Ryou Horikawa

  Vegeta (voice)

 • Bin Shimada portait

  Bin Shimada

  Broly (voice)

 • Ryusei Nakao portait

  Ryusei Nakao

  Frieza (voice)

 • Banjou Ginga portait

  Banjou Ginga

  King Vegeta (voice)

 • Toshio Furukawa portait

  Toshio Furukawa

  Piccolo (voice)

 • Aya Hisakawa portait

  Aya Hisakawa

  Bulma (voice)

 • Takeshi Kusao portait

  Takeshi Kusao

  Trunks (voice)

 • Kouichi Yamadera portait

  Kouichi Yamadera

  Beerus (voice)

 • Masakazu Morita portait

  Masakazu Morita

  Whis (voice)

 • Katsuhisa Houki portrait

  Katsuhisa Houki

  Paragus (voice)

 • Ryuuzaburou Ootomo portait

  Ryuuzaburou Ootomo

  King Cold / Shenron (voice)

 • Nana Mizuki portait

  Nana Mizuki

  Chirai (voice)

 • Tomokazu Sugita portait

  Tomokazu Sugita

  Remo (voice)

Trailers

Dragon Ball Super: Broly

Wil je Dragon Ball Super: Broly kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Dragon Ball Super: Broly streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Dragon Ball Super: Broly niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Dragon Ball Super: Broly zelfs gratis bekijken.

Dragon Ball Super: Broly downloaden

Wil je Dragon Ball Super: Broly ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Dragon Ball Super: Broly overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Dragon Ball Super: Broly torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Dragon Ball Super: Broly is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Dragon Ball Super: Broly trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Dragon Ball Super: Broly de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.