Dragon Ball Super: Broly

Dragon Ball Super: Broly

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dragon Ball Super: Broly

Moeite met waar je nou Dragon Ball Super: Broly moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dragon Ball Super: Broly

Samenvatting

Als Goku en Vegeta geconfronteerd worden met de macht en kracht van de legendarische Super Saiyan Broly, gaan zij hun dodelijkste uitdaging ooit aan. Zullen zij genoeg kracht hebben om hun thuis te beschermen? Of zal alles en iedereen nodig zijn om tegen deze onaantastbare macht op te kunnen? Een planeet werd vernietigd, een machtig ras kapot gemaakt. Na de verwoesting van planeet Vegeta, werden drie Saiyans, elk met verschillende lotsbestemmingen, verspreid over de sterren. Terwijl twee een thuis op Aarde vonden, werd de derde grootgebracht met een brandend verlangen naar wraak en ontwikkelde hij een onvoorstelbare macht. Goku, beseffende dat er in het universum steeds sterkere krachten zijn die hij het hoofd nog moet bieden, traint keihard om het volgend level te bereiken. Op een zekere dag verschijnt er een Saiyan voor Goku en Vegeta, die zij nog nooit gezien hebben: Broly. Hoe kan een Saiyan, waarvan iedereen dacht dat hij was vernietigd na de verwoesting van planeet Vegeta, op aarde verschijnen? De tijd voor wraak is aangebroken. Lotsbestemmingen botsen in een strijd die het universum tot op zijn grondvesten laat schudden! Dragon Ball Super: Broly is de eerste film uit de Dragon Ball Super serie. Hij is gebaseerd op het originele verhaal, scenario en de character designs van schepper Akira Toriyama en heeft een gemoderniseerde grafische stijl die herinnert aan de klassieke Dragon Ball manga serie.

Regisseur en acteurs

 • Tatsuya Nagamine portait

  Tatsuya Nagamine

  Director

 • Masako Nozawa portait

  Masako Nozawa

  Son Goku / Son Goten / Bardock (voice)

 • Ryou Horikawa portait

  Ryou Horikawa

  Vegeta (voice)

 • Bin Shimada portait

  Bin Shimada

  Broly (voice)

 • Ryusei Nakao portait

  Ryusei Nakao

  Frieza (voice)

 • Banjou Ginga portait

  Banjou Ginga

  King Vegeta (voice)

 • Toshio Furukawa portait

  Toshio Furukawa

  Piccolo (voice)

 • Aya Hisakawa portait

  Aya Hisakawa

  Bulma (voice)

 • Takeshi Kusao portait

  Takeshi Kusao

  Trunks (voice)

 • Kouichi Yamadera portait

  Kouichi Yamadera

  Beerus (voice)

 • Masakazu Morita portait

  Masakazu Morita

  Whis (voice)

 • Katsuhisa Houki portrait

  Katsuhisa Houki

  Paragus (voice)

 • Ryuuzaburou Ootomo portait

  Ryuuzaburou Ootomo

  King Cold / Shenron (voice)

 • Nana Mizuki portait

  Nana Mizuki

  Chirai (voice)

 • Tomokazu Sugita portait

  Tomokazu Sugita

  Remo (voice)

Trailers

Dragon Ball Super: Broly

Benieuwd naar Dragon Ball Super: Broly? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Dragon Ball Super: Broly draait.

Dragon Ball Super: Broly in de bioscoop

Dragon Ball Super: Broly draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Dragon Ball Super: Broly.

Dragon Ball Super: Broly streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Dragon Ball Super: Broly te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Dragon Ball Super: Broly een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Dragon Ball Super: Broly zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Dragon Ball Super: Broly torrent

Op zoek naar een torrent van Dragon Ball Super: Broly? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Dragon Ball Super: Broly zonder zorgen.

Dragon Ball Super: Broly downloaden

Als Dragon Ball Super: Broly binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Dragon Ball Super: Broly trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Dragon Ball Super: Broly de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.