Drunk Parents
%
100

Drunk Parents

Nu kijken

Kijk Drunk Parents

Moeite met waar je nou Drunk Parents moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Drunk Parents

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Two drunk parents attempt to hide their ever increasing financial difficulties from their daughter and social circle through elaborate neighborhood schemes.

Regisseur en acteurs

 • Fred Wolf portrait

  Fred Wolf

  Director

 • Salma Hayek portait

  Salma Hayek

  Actor

 • Alec Baldwin portait

  Alec Baldwin

  Actor

 • Joe Manganiello portait

  Joe Manganiello

  Actor

 • Bridget Moynahan portait

  Bridget Moynahan

  Actor

 • Jim Gaffigan portait

  Jim Gaffigan

  Actor

Drunk Parents

Op zoek naar Drunk Parents? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Drunk Parents streamen

Het streamen van movies als Drunk Parents heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Drunk Parents waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Drunk Parents dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Drunk Parents downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Drunk Parents te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Drunk Parents torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Drunk Parents trailer

Weet je nog niet zeker of Drunk Parents jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.