Drunk Parents
%
100

Drunk Parents

Nu kijken

Kijk Drunk Parents

Moeite met waar je nou Drunk Parents moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Drunk Parents

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Two drunk parents attempt to hide their ever increasing financial difficulties from their daughter and social circle through elaborate neighborhood schemes.

Regisseur en acteurs

 • Fred Wolf portrait

  Fred Wolf

  Director

 • Salma Hayek portait

  Salma Hayek

  Actor

 • Alec Baldwin portait

  Alec Baldwin

  Actor

 • Joe Manganiello portait

  Joe Manganiello

  Actor

 • Bridget Moynahan portait

  Bridget Moynahan

  Actor

 • Jim Gaffigan portait

  Jim Gaffigan

  Actor

Drunk Parents

Benieuwd naar Drunk Parents? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Drunk Parents kunt bekijken.

Drunk Parents streamen

Wil je Drunk Parents streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Drunk Parents gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Drunk Parents downloaden

movies als Drunk Parents kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Drunk Parents. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Drunk Parents. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Drunk Parents torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Drunk Parents te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Drunk Parents trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Drunk Parents je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!