DuckTales
%
72

DuckTales

Nu kijken

Kijk DuckTales

Moeite met waar je nou DuckTales moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor DuckTales

Samenvatting

The adventures of billionaire Scrooge McDuck and his nephews Huey, Dewey and Louie, their famous uncle Donald Duck, pilot extraordinaire Launchpad, Mrs. Beakly, Webby and Roboduck. Adventures and hidden treasures are everywhere, in their hometown Duckburg and all around the world.

Regisseur en acteurs

 • John Aoshima portrait

  John Aoshima

  Director

 • Dana Terrace portrait

  Dana Terrace

  Director

 • Tony Anselmo portait

  Tony Anselmo

  Donald Duck (voice)

 • David Tennant portait

  David Tennant

  Scrooge McDuck (voice)

 • Danny Pudi portait

  Danny Pudi

  Huey (voice)

 • Ben Schwartz portait

  Ben Schwartz

  Dewey (voice)

 • Bobby Moynihan portait

  Bobby Moynihan

  Louie (voice)

 • Kate Micucci portait

  Kate Micucci

  Webby Vanderquack (voice)

 • Beck Bennett portait

  Beck Bennett

  Launchpad McQuack (voice)

 • Toks Olagundoye portait

  Toks Olagundoye

  Mrs. Beakley (voice)

DuckTales

DuckTales streamen

DuckTales streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

DuckTales downloaden

Zin om DuckTales te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als DuckTales te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

DuckTales torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als DuckTales makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

DuckTales trailer

Wil je er zeker van zijn dat DuckTales jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.