DuckTales
%
72

DuckTales

Nu kijken

Kijk DuckTales

Moeite met waar je nou DuckTales moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor DuckTales

Samenvatting

The adventures of billionaire Scrooge McDuck and his nephews Huey, Dewey and Louie, their famous uncle Donald Duck, pilot extraordinaire Launchpad, Mrs. Beakly, Webby and Roboduck. Adventures and hidden treasures are everywhere, in their hometown Duckburg and all around the world.

Regisseur en acteurs

 • John Aoshima portrait

  John Aoshima

  Director

 • Dana Terrace portrait

  Dana Terrace

  Director

 • Tony Anselmo portait

  Tony Anselmo

  Donald Duck (voice)

 • David Tennant portait

  David Tennant

  Scrooge McDuck (voice)

 • Danny Pudi portait

  Danny Pudi

  Huey (voice)

 • Ben Schwartz portait

  Ben Schwartz

  Dewey (voice)

 • Bobby Moynihan portait

  Bobby Moynihan

  Louie (voice)

 • Kate Micucci portait

  Kate Micucci

  Webby Vanderquack (voice)

 • Beck Bennett portait

  Beck Bennett

  Launchpad McQuack (voice)

 • Toks Olagundoye portait

  Toks Olagundoye

  Mrs. Beakley (voice)

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

DuckTales

Benieuwd naar DuckTales? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als DuckTales kunt bekijken.

DuckTales streamen

Wil je DuckTales streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je DuckTales gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

DuckTales downloaden

movies als DuckTales kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar DuckTales. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van DuckTales. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

DuckTales torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om DuckTales te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

DuckTales trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of DuckTales je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!