DuckTales
%
72

DuckTales

Nu kijken

Kijk DuckTales

Moeite met waar je nou DuckTales moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor DuckTales

Samenvatting

The adventures of billionaire Scrooge McDuck and his nephews Huey, Dewey and Louie, their famous uncle Donald Duck, pilot extraordinaire Launchpad, Mrs. Beakly, Webby and Roboduck. Adventures and hidden treasures are everywhere, in their hometown Duckburg and all around the world.

Regisseur en acteurs

 • John Aoshima portrait

  John Aoshima

  Director

 • Dana Terrace portrait

  Dana Terrace

  Director

 • Tony Anselmo portait

  Tony Anselmo

  Donald Duck (voice)

 • David Tennant portait

  David Tennant

  Scrooge McDuck (voice)

 • Danny Pudi portait

  Danny Pudi

  Huey (voice)

 • Ben Schwartz portait

  Ben Schwartz

  Dewey (voice)

 • Bobby Moynihan portait

  Bobby Moynihan

  Louie (voice)

 • Kate Micucci portait

  Kate Micucci

  Webby Vanderquack (voice)

 • Beck Bennett portait

  Beck Bennett

  Launchpad McQuack (voice)

 • Toks Olagundoye portait

  Toks Olagundoye

  Mrs. Beakley (voice)

DuckTales

Zin om DuckTales lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om DuckTales te bekijken voor je op een rijtje.

DuckTales downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je DuckTales downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van DuckTales. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet DuckTales er ook in SD heel goed uit.

DuckTales streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je DuckTales net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je DuckTales hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je DuckTales helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

DuckTales torrent

Denk je dat je om DuckTales te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

DuckTales trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of DuckTales de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.