Les vacances de Ducobu
%
42

Les vacances de Ducobu

Nu kijken

Kijk Les vacances de Ducobu

Moeite met waar je nou Les vacances de Ducobu moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Les vacances de Ducobu

Samenvatting

Eindelijk is het zomervakantie! Ducobu heeft maar net de tijd gehad om te dromen als zijn vader het programma aankondigt: ze vertrekken met de familie Gratin. Vroeg op, musea. Léonie en haar moeder geven het tempo aan. Bovendien verblijven Latouche en mevrouw Rateau ook op de camping. Regie: Philippe de Chauveron (F, 2012). Naar het stripverhaal 'L'élève Ducobu' van Godi en Zidrou. Rolverdeling: Elie Semoun (Latouche), Joséphine de Meaux (mej. Rateau), Helena Noguerra (Adeline Gratin), Pierre-François Martin-Laval (Hervé Ducobu), Bruno Salomone (Esteban), François Viette (Ducobu) en Juliette Chappey (Léonie Gratin).

Regisseur en acteurs

 • Philippe de Chauveron portrait

  Philippe de Chauveron

  Director

 • Elie Semoun portait

  Elie Semoun

  Professeur Latouche

 • Joséphine de Meaux portait

  Joséphine de Meaux

  Mlle Rateau

 • Héléna Noguerra portait

  Héléna Noguerra

  Adeline Gratin

 • Pierre-François Martin-Laval portait

  Pierre-François Martin-Laval

  Hervé Ducobu

 • Bruno Salomone portait

  Bruno Salomone

  Esteban

 • François Viette portrait

  François Viette

  Ducobu

 • Juliette Chappey portrait

  Juliette Chappey

  Léonie Gratin

Les vacances de Ducobu

Wil je Les vacances de Ducobu kijken? De movie van Philippe de Chauveron uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Les vacances de Ducobu op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Les vacances de Ducobu met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Les vacances de Ducobu downloaden

Het downloaden van Les vacances de Ducobu is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Les vacances de Ducobu ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Les vacances de Ducobu streamen

Het streamen van Les vacances de Ducobu heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Les vacances de Ducobu online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Les vacances de Ducobu kijkt. Ideaal!

Les vacances de Ducobu torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Les vacances de Ducobu. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Les vacances de Ducobu trailer

Bekijk eerst even de trailer van Les vacances de Ducobu voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.