Les vacances de Ducobu
%
42

Les vacances de Ducobu

Nu kijken

Kijk Les vacances de Ducobu

Moeite met waar je nou Les vacances de Ducobu moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Les vacances de Ducobu

Samenvatting

Eindelijk is het zomervakantie! Ducobu heeft maar net de tijd gehad om te dromen als zijn vader het programma aankondigt: ze vertrekken met de familie Gratin. Vroeg op, musea. Léonie en haar moeder geven het tempo aan. Bovendien verblijven Latouche en mevrouw Rateau ook op de camping. Regie: Philippe de Chauveron (F, 2012). Naar het stripverhaal 'L'élève Ducobu' van Godi en Zidrou. Rolverdeling: Elie Semoun (Latouche), Joséphine de Meaux (mej. Rateau), Helena Noguerra (Adeline Gratin), Pierre-François Martin-Laval (Hervé Ducobu), Bruno Salomone (Esteban), François Viette (Ducobu) en Juliette Chappey (Léonie Gratin).

Regisseur en acteurs

 • Philippe de Chauveron portrait

  Philippe de Chauveron

  Director

 • Elie Semoun portait

  Elie Semoun

  Professeur Latouche

 • Joséphine de Meaux portait

  Joséphine de Meaux

  Mlle Rateau

 • Héléna Noguerra portait

  Héléna Noguerra

  Adeline Gratin

 • Pierre-François Martin-Laval portait

  Pierre-François Martin-Laval

  Hervé Ducobu

 • Bruno Salomone portait

  Bruno Salomone

  Esteban

 • François Viette portrait

  François Viette

  Ducobu

 • Juliette Chappey portrait

  Juliette Chappey

  Léonie Gratin

Les vacances de Ducobu

Op zoek naar Les vacances de Ducobu? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Les vacances de Ducobu streamen

Het streamen van movies als Les vacances de Ducobu heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Les vacances de Ducobu waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Les vacances de Ducobu dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Les vacances de Ducobu downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Les vacances de Ducobu te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Les vacances de Ducobu torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Les vacances de Ducobu trailer

Weet je nog niet zeker of Les vacances de Ducobu jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.