Dunkirk
%
92

Dunkirk

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dunkirk

Moeite met waar je nou Dunkirk moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dunkirk

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Van regisseur Christopher Nolan (Interstellar, Inception, The Dark Knight - trilogie) komt de actie-thriller Dunkirk. Het eigen originele scenario brengt hij naar het grote scherm, gebruikmakend van zowel IMAX ® als 65mm film. Dunkirk opent met honderduizenden Britse en geallieerde troepen die omringd worden door de vijand. Ze zitten gevangen op het strand met hun rug naar de zee gekeerd. Het lijkt een onmogelijke situatie nu de vijand hen van alle kanten heeft ingesloten.

Regisseur en acteurs

 • Christopher Nolan portait

  Christopher Nolan

  Director

 • Tom Hardy portait

  Tom Hardy

  Farrier

 • Harry Styles portait

  Harry Styles

  Tommy

 • Aneurin Barnard portait

  Aneurin Barnard

  Gibson

 • Jack Lowden portait

  Jack Lowden

  Alex

Trailers

Dunkirk

Benieuwd naar Dunkirk? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Dunkirk kunt bekijken.

Dunkirk streamen

Wil je Dunkirk streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Dunkirk gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Dunkirk downloaden

movies als Dunkirk kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Dunkirk. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dunkirk. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Dunkirk torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Dunkirk te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Dunkirk trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Dunkirk je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!