Easy Rider
%
74

Easy Rider

Nu kijken

Kijk Easy Rider

Moeite met waar je nou Easy Rider moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Easy Rider

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In this counterculture classic, two freewheeling hippies hop on their motorcycles and ride across America, picking up a boozy lawyer along the way.

Regisseur en acteurs

 • Dennis Hopper portait

  Dennis Hopper

  Director

 • Peter Fonda portait

  Peter Fonda

  Wyatt

 • Dennis Hopper portait

  Dennis Hopper

  Billy

 • Antonio Mendoza portrait

  Antonio Mendoza

  Jesus

 • Phil Spector portait

  Phil Spector

  Connection

 • Jack Nicholson portait

  Jack Nicholson

  George Hanson

 • Luke Askew portait

  Luke Askew

  Stranger on Highway

 • Karen Black portait

  Karen Black

  Karen

 • Toni Basil portait

  Toni Basil

  Mary

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Easy Rider

Easy Rider streamen

Easy Rider streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Easy Rider downloaden

Zin om Easy Rider te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Easy Rider te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Easy Rider torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Easy Rider makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Easy Rider trailer

Wil je er zeker van zijn dat Easy Rider jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.