Easy Rider
%
74

Easy Rider

Nu kijken

Kijk Easy Rider

Moeite met waar je nou Easy Rider moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Easy Rider

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

In this counterculture classic, two freewheeling hippies hop on their motorcycles and ride across America, picking up a boozy lawyer along the way.

Regisseur en acteurs

 • Dennis Hopper portait

  Dennis Hopper

  Director

 • Peter Fonda portait

  Peter Fonda

  Wyatt

 • Dennis Hopper portait

  Dennis Hopper

  Billy

 • Antonio Mendoza portrait

  Antonio Mendoza

  Jesus

 • Phil Spector portait

  Phil Spector

  Connection

 • Jack Nicholson portait

  Jack Nicholson

  George Hanson

 • Luke Askew portait

  Luke Askew

  Stranger on Highway

 • Karen Black portait

  Karen Black

  Karen

 • Toni Basil portait

  Toni Basil

  Mary

Easy Rider

Veel gehoord over Easy Rider en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Easy Rider heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Easy Rider streamen

Wil je Easy Rider, de movie met Peter Fonda, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Easy Rider zelfs gratis kijken.

Easy Rider downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Easy Rider ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Easy Rider er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Easy Rider torrent

Op zoek naar een torrent van Easy Rider? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Easy Rider te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Easy Rider trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Easy Rider. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.