Easy Rider
%
74

Easy Rider

Nu kijken

Kijk Easy Rider

Moeite met waar je nou Easy Rider moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Easy Rider

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen Easy Rider draait?

Samenvatting

A landmark road film, EASY RIDER chronicles the search for freedom by two motorcycle-riding drifters (Peter Fonda and Dennis Hopper) who meet up with alcoholic lawyer, Jack Nicholson in a southern jail. Nicholson gets them out and then joins them on their liberating journey. © 1969, renewed 1997 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.

Regisseur en acteurs

 • Dennis Hopper portait

  Dennis Hopper

  Director

 • Peter Fonda portait

  Peter Fonda

  Wyatt

 • Dennis Hopper portait

  Dennis Hopper

  Billy

 • Antonio Mendoza portrait

  Antonio Mendoza

  Jesus

 • Phil Spector portait

  Phil Spector

  Connection

 • Jack Nicholson portait

  Jack Nicholson

  George Hanson

 • Luke Askew portait

  Luke Askew

  Stranger on Highway

 • Karen Black portait

  Karen Black

  Karen

 • Toni Basil portait

  Toni Basil

  Mary

Easy Rider

Benieuwd naar Easy Rider? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Easy Rider draait.

Easy Rider in de bioscoop

Easy Rider draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Easy Rider.

Easy Rider streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Easy Rider te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Easy Rider een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Easy Rider zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Easy Rider torrent

Op zoek naar een torrent van Easy Rider? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Easy Rider zonder zorgen.

Easy Rider downloaden

Als Easy Rider binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Easy Rider trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Easy Rider de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.