Easy Rider
%
74

Easy Rider

Nu kijken

Kijk Easy Rider

Moeite met waar je nou Easy Rider moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Easy Rider

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In this counterculture classic, two freewheeling hippies hop on their motorcycles and ride across America, picking up a boozy lawyer along the way.

Regisseur en acteurs

 • Dennis Hopper portait

  Dennis Hopper

  Director

 • Peter Fonda portait

  Peter Fonda

  Wyatt

 • Dennis Hopper portait

  Dennis Hopper

  Billy

 • Antonio Mendoza portrait

  Antonio Mendoza

  Jesus

 • Phil Spector portait

  Phil Spector

  Connection

 • Jack Nicholson portait

  Jack Nicholson

  George Hanson

 • Luke Askew portait

  Luke Askew

  Stranger on Highway

 • Karen Black portait

  Karen Black

  Karen

 • Toni Basil portait

  Toni Basil

  Mary

Easy Rider

Benieuwd naar Easy Rider? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Easy Rider kunt bekijken.

Easy Rider streamen

Wil je Easy Rider streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Easy Rider gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Easy Rider downloaden

movies als Easy Rider kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Easy Rider. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Easy Rider. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Easy Rider torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Easy Rider te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Easy Rider trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Easy Rider je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!