Eddie Murphy: Raw
%
76

Eddie Murphy: Raw

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Eddie Murphy: Raw

Moeite met waar je nou Eddie Murphy: Raw moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Eddie Murphy: Raw

Samenvatting

Uncensored. Uncut. Irresistible. Raw, the record-setting No. 1 concert film of all time, is Eddie Murphy doing what he does best: making people laugh. Filmed live at New York's Felt Forum, Murphy delights, shocks and entertains with dead-on celebrity impersonations, observations on '80s love, sex and marriage, a remembrance of Mom's hamburgers and much more. Take a front-row center seat for the hottest show in town. The hottest comedian in recent entertainment history. And discover that Eddie Murphy's stand-up comedy performance is one stand-out comedy event.

Regisseur en acteurs

  • Robert Townsend portrait

    Robert Townsend

    director

  • Eddie Murphy portrait

    Eddie Murphy

    actor

Trailers

Eddie Murphy: Raw

Zin om Eddie Murphy: Raw lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Eddie Murphy: Raw te bekijken voor je op een rijtje.

Eddie Murphy: Raw downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Eddie Murphy: Raw downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Eddie Murphy: Raw. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Eddie Murphy: Raw er ook in SD heel goed uit.

Eddie Murphy: Raw streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Eddie Murphy: Raw net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Eddie Murphy: Raw hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Eddie Murphy: Raw helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Eddie Murphy: Raw torrent

Denk je dat je om Eddie Murphy: Raw te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Eddie Murphy: Raw trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Eddie Murphy: Raw de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.