Edward Scissorhands
%
79

Edward Scissorhands

Nu kijken

Kijk Edward Scissorhands

Moeite met waar je nou Edward Scissorhands moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Edward Scissorhands

Bekijk nog 3 bronnen

Weten in welke bioscopen Edward Scissorhands draait?

Samenvatting

Een oma vertelt aan haar kleindochter waar de sneeuw vandaan komt. De sneeuwmaker heet Edward Scissorhands en woont in het kasteel hoog op de heuvel. Hij is de laatste, helaas onafgewerkte creatie van een bizarre uitvinder die er jarenlang in zijn eentje leefde, afgezonderd van de andere bewoners van de residentiële wijk. Op een dag wil de verkoop van de nieuwste Avon-producten maar niet lukken voor Peg. Wanneer ze om allerlei redenen door zowat al haar buurvrouwen wordt weggestuurd, blijft er haar maar één adres meer over: het kasteel op de heuvel. Na een steile rit, komt Peg in een pracht van een tuin met een weelde aan bloemen en planten. In het sombere kasteel treft Peg de zonderlinge Edward aan. Hij is geen lelijke jongen, ware het niet dat grote en kleine scharen zijn handen vervangen en dat zijn gelaat getekend is door zelfaangebrachte snijwonden en littekens. Peg schenkt nauwelijks aandacht aan zijn vreemd voorkomen en neemt hem mee naar huis.

Edward Scissorhands

Benieuwd naar Edward Scissorhands? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Edward Scissorhands draait.

Edward Scissorhands in de bioscoop

Edward Scissorhands draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Edward Scissorhands.

Edward Scissorhands streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Edward Scissorhands te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Edward Scissorhands een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Edward Scissorhands zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Edward Scissorhands torrent

Op zoek naar een torrent van Edward Scissorhands? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Edward Scissorhands zonder zorgen.

Edward Scissorhands downloaden

Als Edward Scissorhands binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Edward Scissorhands trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Edward Scissorhands de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.