Edward Scissorhands
%
79

Edward Scissorhands

Nu kijken

Kijk Edward Scissorhands

Moeite met waar je nou Edward Scissorhands moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Edward Scissorhands

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

From Tim Burton comes an unforgettable fairy tale starring Johnny Depp, Wynona Ryder, Dianne Wiest and Vincent Price as the Inventor. Once upon a time in a castle high on a hill lived an inventor whose greatest creation was named Edward. Although Edward had an irresistible charm, he wasn't quite perfect. The inventor's sudden death left him unfinished, with sharp shears of metal for hands. Edward lived alone in the darkness until one day a kind Avon lady took him home to live with her family. And so began Edward's fantastical adventures in a pastel paradise known as Suburbia.

Edward Scissorhands

Zin om Edward Scissorhands lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Edward Scissorhands te bekijken voor je op een rijtje.

Edward Scissorhands downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Edward Scissorhands downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Edward Scissorhands. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Edward Scissorhands er ook in SD heel goed uit.

Edward Scissorhands streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Edward Scissorhands net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Edward Scissorhands hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Edward Scissorhands helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Edward Scissorhands torrent

Denk je dat je om Edward Scissorhands te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Edward Scissorhands trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Edward Scissorhands de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.