El ciudadano ilustre
%
75

El ciudadano ilustre

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk El ciudadano ilustre

Moeite met waar je nou El ciudadano ilustre moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor El ciudadano ilustre

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De Argentijnse schrijver en Nobelprijswinnaar voor Literatuur, Daniel Montovani, woont al ruim 30 jaar in Madrid. Hij heeft weinig met publieke optredens en weigert dan ook systematisch in te gaan op de talloze uitnodigingen die hem vanuit heel de wereld worden toegestuurd. Tot hij er één aanvaardt van zijn geboortedorp Salas dat hem een ereburgerschap wil toekennen. Hij is nooit meer teruggekeerd naar het dorp, maar zijn jeugd daar is altijd een inspiratiebron voor zijn boeken geweest. Wat begint als een mooie reis vol warme herinneringen en reünies met oude bekenden, krijgt echter snel een andere wending als blijkt dat niet alle bewoners blij zijn met hoe hun dorp in zijn boeken is neergezet…

Regisseur en acteurs

 • Mariano Cohn portrait

  Mariano Cohn

  Director

 • Gastón Duprat portrait

  Gastón Duprat

  Director

 • Oscar Martínez portrait

  Oscar Martínez

  Daniel Mantovani

 • Dady Brieva portrait

  Dady Brieva

  Antonio

 • Andre Frigerio portrait

  Andre Frigerio

  Irene

 • Belén Chavanne portrait

  Belén Chavanne

  Julia

 • Nora Navas portait

  Nora Navas

  Nuria

 • Manuel Vicente portrait

  Manuel Vicente

  Intendente

 • Iván Steinhardt portait

  Iván Steinhardt

  Detractor

Trailers

El ciudadano ilustre

Zin om El ciudadano ilustre lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om El ciudadano ilustre te bekijken voor je op een rijtje.

El ciudadano ilustre downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je El ciudadano ilustre downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van El ciudadano ilustre. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet El ciudadano ilustre er ook in SD heel goed uit.

El ciudadano ilustre streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je El ciudadano ilustre net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je El ciudadano ilustre hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je El ciudadano ilustre helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

El ciudadano ilustre torrent

Denk je dat je om El ciudadano ilustre te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

El ciudadano ilustre trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of El ciudadano ilustre de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.