El ciudadano ilustre
%
75

El ciudadano ilustre

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk El ciudadano ilustre

Moeite met waar je nou El ciudadano ilustre moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor El ciudadano ilustre

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De Argentijnse schrijver en Nobelprijswinnaar voor Literatuur, Daniel Montovani, woont al ruim 30 jaar in Madrid. Hij heeft weinig met publieke optredens en weigert dan ook systematisch in te gaan op de talloze uitnodigingen die hem vanuit heel de wereld worden toegestuurd. Tot hij er één aanvaardt van zijn geboortedorp Salas dat hem een ereburgerschap wil toekennen. Hij is nooit meer teruggekeerd naar het dorp, maar zijn jeugd daar is altijd een inspiratiebron voor zijn boeken geweest. Wat begint als een mooie reis vol warme herinneringen en reünies met oude bekenden, krijgt echter snel een andere wending als blijkt dat niet alle bewoners blij zijn met hoe hun dorp in zijn boeken is neergezet…

Regisseur en acteurs

 • Mariano Cohn portrait

  Mariano Cohn

  Director

 • Gastón Duprat portrait

  Gastón Duprat

  Director

 • Oscar Martínez portrait

  Oscar Martínez

  Daniel Mantovani

 • Dady Brieva portrait

  Dady Brieva

  Antonio

 • Andre Frigerio portrait

  Andre Frigerio

  Irene

 • Belén Chavanne portrait

  Belén Chavanne

  Julia

 • Nora Navas portait

  Nora Navas

  Nuria

 • Manuel Vicente portrait

  Manuel Vicente

  Intendente

 • Iván Steinhardt portait

  Iván Steinhardt

  Detractor

Trailers

El ciudadano ilustre

Op zoek naar El ciudadano ilustre? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

El ciudadano ilustre streamen

Het streamen van movies als El ciudadano ilustre heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als El ciudadano ilustre waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je El ciudadano ilustre dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

El ciudadano ilustre downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als El ciudadano ilustre te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

El ciudadano ilustre torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

El ciudadano ilustre trailer

Weet je nog niet zeker of El ciudadano ilustre jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.