El ciudadano ilustre
%
75

El ciudadano ilustre

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk El ciudadano ilustre

Moeite met waar je nou El ciudadano ilustre moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor El ciudadano ilustre

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De Argentijnse schrijver en Nobelprijswinnaar voor Literatuur, Daniel Montovani, woont al ruim 30 jaar in Madrid. Hij heeft weinig met publieke optredens en weigert dan ook systematisch in te gaan op de talloze uitnodigingen die hem vanuit heel de wereld worden toegestuurd. Tot hij er één aanvaardt van zijn geboortedorp Salas dat hem een ereburgerschap wil toekennen. Hij is nooit meer teruggekeerd naar het dorp, maar zijn jeugd daar is altijd een inspiratiebron voor zijn boeken geweest. Wat begint als een mooie reis vol warme herinneringen en reünies met oude bekenden, krijgt echter een andere wending als blijkt dat niet alle bewoners blij zijn met hoe hun dorp in zijn boeken is neergezet…

Regisseur en acteurs

 • Mariano Cohn portrait

  Mariano Cohn

  Director

 • Gastón Duprat portrait

  Gastón Duprat

  Director

 • Oscar Martínez portrait

  Oscar Martínez

  Daniel Mantovani

 • Dady Brieva portrait

  Dady Brieva

  Antonio

 • Andre Frigerio portrait

  Andre Frigerio

  Irene

 • Belén Chavanne portrait

  Belén Chavanne

  Julia

 • Nora Navas portait

  Nora Navas

  Nuria

 • Manuel Vicente portrait

  Manuel Vicente

  Intendente

 • Iván Steinhardt portait

  Iván Steinhardt

  Detractor

Trailers

El ciudadano ilustre

El ciudadano ilustre streamen

El ciudadano ilustre streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

El ciudadano ilustre downloaden

Zin om El ciudadano ilustre te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als El ciudadano ilustre te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

El ciudadano ilustre torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als El ciudadano ilustre makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

El ciudadano ilustre trailer

Wil je er zeker van zijn dat El ciudadano ilustre jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.