Kérity
%
68

Kérity

Nu kijken

Kijk Kérity

Moeite met waar je nou Kérity moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Kérity

Samenvatting

Er was eens een 7-jarig jongetje dat niet goed kon lezen. Hij heette Nathaniel. Wanneer zijn tante Eléonore hem een bibliotheek met wel 100 boeken nalaat, weet hij niet wat hij ermee moet. Maar dan komt hij achter het grote geheim: de sprookjesfiguren uit de boeken komen tot leven! Alice in Wonderland, de Boze Fee en Kapitein Haak vragen Nathaniel om hulp omdat de sprookjes voor altijd dreigen te verdwijnen. Nathaniel moet de magische inscriptie in de bibliotheek ontcijferen. Lukt het hem zijn kleine sprookjesvriendjes te redden?

Regisseur en acteurs

 • Dominique Monfery portrait

  Dominique Monfery

  Director

 • Denis Podalydès portait

  Denis Podalydès

  Le Père (voix)

 • Jeanne Moreau portait

  Jeanne Moreau

  Eléonore (voix)

 • Julie Gayet portait

  Julie Gayet

  La Mère (voix)

 • Liliane Rovère portait

  Liliane Rovère

  La Fée Carabosse (voix)

 • Lorànt Deutsch portait

  Lorànt Deutsch

  Le Lapin (voix)

 • Pierre Richard portait

  Pierre Richard

  Adrien (voix)

 • Chilly Gonzales portait

  Chilly Gonzales

  L'ogre (voice)

Kérity

Zin om Kérity lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Kérity te bekijken voor je op een rijtje.

Kérity downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Kérity downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Kérity. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Kérity er ook in SD heel goed uit.

Kérity streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Kérity net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Kérity hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Kérity helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Kérity torrent

Denk je dat je om Kérity te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Kérity trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Kérity de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.