Kérity
%
68

Kérity

Nu kijken

Kijk Kérity

Moeite met waar je nou Kérity moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Kérity

Samenvatting

Er was eens een 7-jarig jongetje dat niet goed kon lezen. Hij heette Nathaniel. Wanneer zijn tante Eléonore hem een bibliotheek met wel 100 boeken nalaat, weet hij niet wat hij ermee moet. Maar dan komt hij achter het grote geheim: de sprookjesfiguren uit de boeken komen tot leven! Alice in Wonderland, de Boze Fee en Kapitein Haak vragen Nathaniel om hulp omdat de sprookjes voor altijd dreigen te verdwijnen. Nathaniel moet de magische inscriptie in de bibliotheek ontcijferen. Lukt het hem zijn kleine sprookjesvriendjes te redden?

Regisseur en acteurs

 • Dominique Monfery portrait

  Dominique Monfery

  Director

 • Denis Podalydès portait

  Denis Podalydès

  Le Père (voix)

 • Jeanne Moreau portait

  Jeanne Moreau

  Eléonore (voix)

 • Julie Gayet portait

  Julie Gayet

  La Mère (voix)

 • Liliane Rovère portait

  Liliane Rovère

  La Fée Carabosse (voix)

 • Lorànt Deutsch portait

  Lorànt Deutsch

  Le Lapin (voix)

 • Pierre Richard portait

  Pierre Richard

  Adrien (voix)

 • Chilly Gonzales portait

  Chilly Gonzales

  L'ogre (voice)

Kérity

Op zoek naar Kérity? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Kérity streamen

Het streamen van movies als Kérity heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Kérity waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Kérity dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Kérity downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Kérity te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Kérity torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Kérity trailer

Weet je nog niet zeker of Kérity jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.