Escape Room

Escape Room

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Escape Room

Moeite met waar je nou Escape Room moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Escape Room

Bekijk nog 67 bronnen

Weten in welke bioscopen Escape Room draait?

Samenvatting

In deze nieuwe psychologische thriller komen zes personen die elkaar niet kennen in een levensgevaarlijke Escape Room terecht waar de ene kamer nog dodelijker is dan de andere. Als ze uit het spel willen ontsnappen moeten ze samenwerken en hun kennis gebruiken om de verschillende puzzels en raadsels op te lossen. Met o.a. Taylor Russell, Logan Miller, Deborah Ann Woll, Jay Ellis, Tyler Labine, Nik Dodani en Yorick van Wageningen.

Regisseur en acteurs

 • Adam Robitel portrait

  Adam Robitel

  Director

 • Taylor Russell portait

  Taylor Russell

  Actor

 • Deborah Ann Woll portait

  Deborah Ann Woll

  Amanda

 • Tyler Labine portait

  Tyler Labine

  Actor

 • Logan Miller portait

  Logan Miller

  Ben

 • Jay Ellis portait

  Jay Ellis

  Actor

 • Adam Robitel portrait

  Adam Robitel

  Gabe

 • Nik Dodani portait

  Nik Dodani

  Actor

 • Kenneth Fok portait

  Kenneth Fok

  Actor

 • Jessica Sutton portrait

  Jessica Sutton

  Allison

Trailers

Escape Room

Benieuwd naar Escape Room? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Escape Room draait.

Escape Room in de bioscoop

Escape Room draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Escape Room.

Escape Room streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Escape Room te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Escape Room een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Escape Room zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Escape Room torrent

Op zoek naar een torrent van Escape Room? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Escape Room zonder zorgen.

Escape Room downloaden

Als Escape Room binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Escape Room trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Escape Room de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.