Escape Room

Escape Room

Bekijk de trailer

Kijk Escape Room

Moeite met waar je nou Escape Room moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In deze nieuwe psychologische thriller komen zes personen die elkaar niet kennen in een levensgevaarlijke Escape Room terecht waar de ene kamer nog dodelijker is dan de andere. Als ze uit het spel willen ontsnappen moeten ze samenwerken en hun kennis gebruiken om de verschillende puzzels en raadsels op te lossen. Met o.a. Taylor Russell, Logan Miller, Deborah Ann Woll, Jay Ellis, Tyler Labine, Nik Dodani en Yorick van Wageningen.

Regisseur en acteurs

 • Adam Robitel portrait

  Adam Robitel

  Director

 • Taylor Russell portait

  Taylor Russell

  Actor

 • Deborah Ann Woll portait

  Deborah Ann Woll

  Amanda

 • Tyler Labine portait

  Tyler Labine

  Actor

 • Logan Miller portait

  Logan Miller

  Ben

 • Jay Ellis portait

  Jay Ellis

  Actor

 • Adam Robitel portrait

  Adam Robitel

  Gabe

 • Nik Dodani portait

  Nik Dodani

  Actor

 • Kenneth Fok portait

  Kenneth Fok

  Actor

 • Jessica Sutton portrait

  Jessica Sutton

  Allison

Trailers

Escape Room

Veel gehoord over Escape Room en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Escape Room heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Escape Room streamen

Wil je Escape Room, de movie met Taylor Russell, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Escape Room zelfs gratis kijken.

Escape Room downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Escape Room ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Escape Room er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Escape Room torrent

Op zoek naar een torrent van Escape Room? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Escape Room te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Escape Room trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Escape Room. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.