E.T.
%
79

E.T.

Nu kijken

Kijk E.T.

Moeite met waar je nou E.T. moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor E.T.

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

De tienjarige Elliot woont samen met zijn moeder, broer en zusje in een buitenwijk van Los Angeles. Op een dag ontdekt hij in de tuin een buitenaards wezentje. Elliot en het wezentje schrikken zich eerst een ongeluk, maar sluiten dan vriendschap. Elliot noemt het wezentje E.T. en verbergt het in een kast op zijn kamer. De jongen laat E.T. ook kennis maken met zijn broer en zijn zusje. E.T. raakt snel vertrouwd met het aardse leven. Toch heeft hij heimwee naar zijn planeet. Ondertussen begint de aardse atmosfeer zijn gezondheid aan te tasten ...

Regisseur en acteurs

 • Steven Spielberg portrait

  Steven Spielberg

  director

 • Erika Eleniak portrait

  Erika Eleniak

  actor

 • Sean Frye portrait

  Sean Frye

  actor

 • C. Thomas Howell portrait

  C. Thomas Howell

  actor

 • K.C. Martel portrait

  K.C. Martel

  actor

 • Drew Barrymore portrait

  Drew Barrymore

  actor

 • Robert MacNaughton portrait

  Robert MacNaughton

  actor

 • Peter Coyote portrait

  Peter Coyote

  actor

 • Henry Thomas portrait

  Henry Thomas

  actor

 • Dee Wallace portrait

  Dee Wallace

  actor

E.T.

E.T. streamen

E.T. streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

E.T. downloaden

Zin om E.T. te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als E.T. te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

E.T. torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als E.T. makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

E.T. trailer

Wil je er zeker van zijn dat E.T. jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.