E.T.
%
79

E.T.

Nu kijken

Kijk E.T.

Moeite met waar je nou E.T. moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor E.T.

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

De tienjarige Elliot woont samen met zijn moeder, broer en zusje in een buitenwijk van Los Angeles. Op een dag ontdekt hij in de tuin een buitenaards wezentje. Elliot en het wezentje schrikken zich eerst een ongeluk, maar sluiten dan vriendschap. Elliot noemt het wezentje E.T. en verbergt het in een kast op zijn kamer. De jongen laat E.T. ook kennis maken met zijn broer en zijn zusje. E.T. raakt snel vertrouwd met het aardse leven. Toch heeft hij heimwee naar zijn planeet. Ondertussen begint de aardse atmosfeer zijn gezondheid aan te tasten ...

Regisseur en acteurs

 • Steven Spielberg portrait

  Steven Spielberg

  director

 • Erika Eleniak portrait

  Erika Eleniak

  actor

 • Sean Frye portrait

  Sean Frye

  actor

 • C. Thomas Howell portrait

  C. Thomas Howell

  actor

 • K.C. Martel portrait

  K.C. Martel

  actor

 • Drew Barrymore portrait

  Drew Barrymore

  actor

 • Robert MacNaughton portrait

  Robert MacNaughton

  actor

 • Peter Coyote portrait

  Peter Coyote

  actor

 • Henry Thomas portrait

  Henry Thomas

  actor

 • Dee Wallace portrait

  Dee Wallace

  actor

E.T.

Benieuwd naar E.T.? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als E.T. kunt bekijken.

E.T. streamen

Wil je E.T. streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je E.T. gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

E.T. downloaden

movies als E.T. kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar E.T.. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van E.T.. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

E.T. torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om E.T. te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

E.T. trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of E.T. je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!