Todos lo saben

Todos lo saben

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Todos lo saben

Moeite met waar je nou Todos lo saben moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Todos lo saben

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen Todos lo saben draait?

Samenvatting

Deze psychologische thriller gaat over Laura (Penelop Cruz) die met haar familie vanuit Buenos Aires naar haar geboortedorp in Spanje afreist voor een viering. De familiereünie wordt abrupt onderbroken door een gebeurtenis die het leven van de personages op zijn kop zet.

Regisseur en acteurs

 • Asghar Farhadi portait

  Asghar Farhadi

  Director

 • Penélope Cruz portait

  Penélope Cruz

  Carolina

 • Javier Bardem portait

  Javier Bardem

  Actor

 • Ricardo Darín portait

  Ricardo Darín

  Actor

 • Saadet Isil Aksoy portait

  Saadet Isil Aksoy

  Actor

 • Bárbara Lennie portait

  Bárbara Lennie

  Actor

 • Inma Cuesta portait

  Inma Cuesta

  Actor

 • Eduard Fernández portait

  Eduard Fernández

  Actor

 • Elvira Mínguez portait

  Elvira Mínguez

  Actor

 • Roger Casamajor portait

  Roger Casamajor

  Actor

 • Ramón Barea portait

  Ramón Barea

  Actor

 • Carla Campra portrait

  Carla Campra

  Actor

Trailers

Todos lo saben

Benieuwd naar Todos lo saben? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Todos lo saben draait.

Todos lo saben in de bioscoop

Todos lo saben draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Todos lo saben.

Todos lo saben streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Todos lo saben te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Todos lo saben een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Todos lo saben zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Todos lo saben torrent

Op zoek naar een torrent van Todos lo saben? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Todos lo saben zonder zorgen.

Todos lo saben downloaden

Als Todos lo saben binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Todos lo saben trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Todos lo saben de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.