Todos lo saben

Todos lo saben

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Todos lo saben

Moeite met waar je nou Todos lo saben moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Todos lo saben

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Deze psychologische thriller gaat over Laura (Penelop Cruz) die met haar familie vanuit Buenos Aires naar haar geboortedorp in Spanje afreist voor een viering. De familiereünie wordt abrupt onderbroken door een gebeurtenis die het leven van de personages op zijn kop zet.

Regisseur en acteurs

 • Asghar Farhadi portait

  Asghar Farhadi

  Director

 • Penélope Cruz portait

  Penélope Cruz

  Carolina

 • Javier Bardem portait

  Javier Bardem

  Actor

 • Ricardo Darín portait

  Ricardo Darín

  Actor

 • Saadet Isil Aksoy portait

  Saadet Isil Aksoy

  Actor

 • Bárbara Lennie portait

  Bárbara Lennie

  Actor

 • Inma Cuesta portait

  Inma Cuesta

  Actor

 • Eduard Fernández portait

  Eduard Fernández

  Actor

 • Elvira Mínguez portait

  Elvira Mínguez

  Actor

 • Roger Casamajor portait

  Roger Casamajor

  Actor

 • Ramón Barea portait

  Ramón Barea

  Actor

 • Carla Campra portrait

  Carla Campra

  Actor

Trailers

Todos lo saben

Zin om Todos lo saben lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Todos lo saben te bekijken voor je op een rijtje.

Todos lo saben downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Todos lo saben downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Todos lo saben. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Todos lo saben er ook in SD heel goed uit.

Todos lo saben streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Todos lo saben net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Todos lo saben hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Todos lo saben helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Todos lo saben torrent

Denk je dat je om Todos lo saben te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Todos lo saben trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Todos lo saben de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.