Ex Machina
%
77

Ex Machina

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ex Machina

Moeite met waar je nou Ex Machina moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ex Machina

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De programmeur Caleb wint in een wedstrijd georganiseerd door zijn bedrijf een ontmoeting met de excentrieke oprichter Nathan. Al snel hoort Caleb wat de echte reden is voor zijn ontmoeting. Hij moet erachter komen of de door Nathan met kunstmatige intelligentie uitgeruste robot Ava een eigen bewustzijn heeft. Caleb doet mee aan het experiment en komt in een gevaarlijk psychologisch duel terecht.

Regisseur en acteurs

 • Alex Garland portrait

  Alex Garland

  Director

 • Domhnall Gleeson portrait

  Domhnall Gleeson

  Actor

 • Oscar Isaac portrait

  Oscar Isaac

  Actor

 • Alicia Vikander portrait

  Alicia Vikander

  Actor

Trailers

Ex Machina

Wil je Ex Machina kijken? De movie van Alex Garland uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ex Machina op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ex Machina met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ex Machina downloaden

Het downloaden van Ex Machina is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ex Machina ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ex Machina streamen

Het streamen van Ex Machina heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ex Machina online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ex Machina kijkt. Ideaal!

Ex Machina torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ex Machina. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ex Machina trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ex Machina voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.