Ex Machina
%
77

Ex Machina

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ex Machina

Moeite met waar je nou Ex Machina moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ex Machina

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De programmeur Caleb wint in een wedstrijd georganiseerd door zijn bedrijf een ontmoeting met de excentrieke oprichter Nathan. Al snel hoort Caleb wat de echte reden is voor zijn ontmoeting. Hij moet erachter komen of de door Nathan met kunstmatige intelligentie uitgeruste robot Ava een eigen bewustzijn heeft. Caleb doet mee aan het experiment en komt in een gevaarlijk psychologisch duel terecht.

Regisseur en acteurs

 • Alex Garland portrait

  Alex Garland

  Director

 • Domhnall Gleeson portrait

  Domhnall Gleeson

  Actor

 • Oscar Isaac portrait

  Oscar Isaac

  Actor

 • Alicia Vikander portrait

  Alicia Vikander

  Actor

Trailers

Ex Machina

Op zoek naar Ex Machina? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Ex Machina streamen

Het streamen van movies als Ex Machina heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Ex Machina waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Ex Machina dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Ex Machina downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Ex Machina te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Ex Machina torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Ex Machina trailer

Weet je nog niet zeker of Ex Machina jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.