Ex Machina
%
77

Ex Machina

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ex Machina

Moeite met waar je nou Ex Machina moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ex Machina

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De programmeur Caleb wint in een wedstrijd georganiseerd door zijn bedrijf een ontmoeting met de excentrieke oprichter Nathan. Al snel hoort Caleb wat de echte reden is voor zijn ontmoeting. Hij moet erachter komen of de door Nathan met kunstmatige intelligentie uitgeruste robot Ava een eigen bewustzijn heeft. Caleb doet mee aan het experiment en komt in een gevaarlijk psychologisch duel terecht.

Regisseur en acteurs

 • Alex Garland portrait

  Alex Garland

  Director

 • Domhnall Gleeson portrait

  Domhnall Gleeson

  Actor

 • Oscar Isaac portrait

  Oscar Isaac

  Actor

 • Alicia Vikander portrait

  Alicia Vikander

  Actor

Trailers

Ex Machina

Benieuwd naar Ex Machina? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Ex Machina kunt bekijken.

Ex Machina streamen

Wil je Ex Machina streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Ex Machina gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Ex Machina downloaden

movies als Ex Machina kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Ex Machina. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ex Machina. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Ex Machina torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Ex Machina te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Ex Machina trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Ex Machina je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!