Faces III

Faces III

Kijk Faces III

Moeite met waar je nou Faces III moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A silent/wordless, spiritual sequel (or prelude) to Hayes' recent film, The Void, which was devoted to his father's memory. Faces is the director's (non-narrative) homage to James Benning's non-narrative deconstruction of John Cassavetes narrative feature Faces or, in another sense, just Hayes' interpretation of the notion of Faces/what they mean to him in the context of the themes of focus in his projects (which, especially as of late, have explored grief and coping with parental loss). Faces is an ode to the artwork that his father collected throughout the final period of his life, a digital time capsule accompanied by an original score. The literal object(s) concentrated on in this short are the paintings, sculptures and various objects left behind by his father in the home that he lived & raised a family in for twenty-five years before passing away from esophageal cancer; dedicated to Jeffrey Russell Hayes (1946-2012).

Faces III

Zin om Faces III lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Faces III te bekijken voor je op een rijtje.

Faces III downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Faces III downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Faces III. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Faces III er ook in SD heel goed uit.

Faces III streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Faces III net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Faces III hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Faces III helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Faces III torrent

Denk je dat je om Faces III te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Faces III trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Faces III de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.