Visages, Villages
%
81

Visages, Villages

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Visages, Villages

Moeite met waar je nou Visages, Villages moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Visages, Villages

Samenvatting

Regisseuse en fotografe Agnès Varda (Les Glaneurs et La Glaneuse, Les plages d'Agnès) is een markante figuur in de Franse cinema. Samen met JR, een eigenzinnige kunstenaar met een grootse verbeelding, vormt ze een uniek duo. Agnès is inmiddels in de tachtig, JR midden dertig. Hun belevingswerelden komen samen in Visages Villages Ze laten zich leiden door toeval, passie en intuïtie. In deze documentaire trekken Agnès en JR samen door Frankrijk en portretteren de mensen die ze ontmoeten. Hun reis schept een band waarin ze elkaar als kunstenaars vinden en het landschap tot museum maken. Het voormalige boegbeeld van de nouvelle vague (Agnès) en de inmiddels wereldberoemde fotograffitikunstenaar (JR) vullen elkaar perfect aan. Hun hartverwarmende vriendschap vormt de basis voor een waarachtige en lieve roadmovie. Visages Villages won dit jaar op het filmfestival van Cannes de l ’Œil d’or voor Beste Documentaire en kreeg de publiekprijs in Toronto. De documentaire, door Vrij Nederland bestempeld als ‘een van de liefste films van het jaar’, zal in Nederland op het IDFA in première gaan.

Regisseur en acteurs

  • Agnès Varda portait

    Agnès Varda

    Director

  • JR portrait

    JR

    Director

Trailers

Visages, Villages

Visages, Villages streamen

Visages, Villages streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Visages, Villages downloaden

Zin om Visages, Villages te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Visages, Villages te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Visages, Villages torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Visages, Villages makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Visages, Villages trailer

Wil je er zeker van zijn dat Visages, Villages jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.