Visages, Villages
%
81

Visages, Villages

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Visages, Villages

Moeite met waar je nou Visages, Villages moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Visages, Villages

Samenvatting

Regisseuse en fotografe Agnès Varda (Les Glaneurs et La Glaneuse, Les plages d'Agnès) is een markante figuur in de Franse cinema. Samen met JR, een eigenzinnige kunstenaar met een grootse verbeelding, vormt ze een uniek duo. Agnès is inmiddels in de tachtig, JR midden dertig. Hun belevingswerelden komen samen in Visages Villages Ze laten zich leiden door toeval, passie en intuïtie. In deze documentaire trekken Agnès en JR samen door Frankrijk en portretteren de mensen die ze ontmoeten. Hun reis schept een band waarin ze elkaar als kunstenaars vinden en het landschap tot museum maken. Het voormalige boegbeeld van de nouvelle vague (Agnès) en de inmiddels wereldberoemde fotograffitikunstenaar (JR) vullen elkaar perfect aan. Hun hartverwarmende vriendschap vormt de basis voor een waarachtige en lieve roadmovie. Visages Villages won dit jaar op het filmfestival van Cannes de l ’Œil d’or voor Beste Documentaire en kreeg de publiekprijs in Toronto. De documentaire, door Vrij Nederland bestempeld als ‘een van de liefste films van het jaar’, zal in Nederland op het IDFA in première gaan.

Regisseur en acteurs

  • Agnès Varda portait

    Agnès Varda

    Director

  • JR portrait

    JR

    Director

Trailers

Visages, Villages

Benieuwd naar Visages, Villages? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Visages, Villages kunt bekijken.

Visages, Villages streamen

Wil je Visages, Villages streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Visages, Villages gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Visages, Villages downloaden

movies als Visages, Villages kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Visages, Villages. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Visages, Villages. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Visages, Villages torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Visages, Villages te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Visages, Villages trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Visages, Villages je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!