Con el viento
%
70

Con el viento

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Con el viento

Moeite met waar je nou Con el viento moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Con el viento

Samenvatting

Danseres Mónica woont al heel lang in Buenos Aires; als haar vader op sterven ligt, vliegt ze gauw naar Spanje. Terug in het afgelegen geboortedorp wordt ze geconfronteerd met het verleden; in de dans vindt ze uitdrukking voor haar gevoelens. Con el viento werd geselecteerd voor de festivals van Berlijn en Chicago, maar was in Nederland nog niet te zien. Eigenlijk wil Monica na het overlijden van haar vader zo snel mogelijk terugkeren naar Buenos Aires. Maar iets zegt haar toch tijd door te brengen met haar zuster en moeder. In vele lagen wollen kleren gewikkeld trotseert Mónica de extreme winterkou in het afgelegen dorp in de omgeving van Burgos. Ze vindt warmte in de familie, maar kan ook niet ontsnappen aan het verleden. Dansend vindt Mónica een uitweg voor haar emoties. Regisseur Meritxell Colell (Barcelona, 1983) maakte een aantal korte films voor Con el viento. Haar speelfilmdebuut vond meteen weerklank in het festivalcircuit; Con el viento was onder meer te zien op de filmfestivals van Berlijn en Chicago. De film werd geprezen om de compacte stilering en het spel van de niet-professionele acteurs. Previously Unreleased. Deze zomer besteedt Eye aandacht aan films die wel de selecties van prominente internationale festivals haalden, maar volgens Eye onterecht de Nederlandse bioscopen niet bereikten. Onder de noemer Previously Unreleased zijn deze zomer acht van deze films te zien. Journalisten van de Filmkrant leiden de premièrevoorstellingen in. De titels zijn geselecteerd uit het aanbod van de internationale festivals en bestrijken het veelzijdige spectrum van de internationale arthousefilm. Dit jaar staan onder meer de nieuwste producties van Guy Maddin, Corneliu Porumboiu, Bi Gan, Aleksei German Jr., Roberto Minervini en Domingo Sotomayor op het programma.

Regisseur en acteurs

 • Meritxell Colell Aparicio portrait

  Meritxell Colell Aparicio

  Director

 • Mónica García portrait

  Mónica García

  Mónica

 • Concha Canal portrait

  Concha Canal

  Pilar

 • Ana Fernández portait

  Ana Fernández

  Elena

 • Elena Martín portait

  Elena Martín

  Berta

Trailers

Con el viento

Benieuwd naar Con el viento? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Con el viento draait.

Con el viento in de bioscoop

Con el viento draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Con el viento.

Con el viento streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Con el viento te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Con el viento een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Con el viento zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Con el viento torrent

Op zoek naar een torrent van Con el viento? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Con el viento zonder zorgen.

Con el viento downloaden

Als Con el viento binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Con el viento trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Con el viento de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.