La finestra di fronte
%
74

La finestra di fronte

Nu kijken

Kijk La finestra di fronte

Moeite met waar je nou La finestra di fronte moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La finestra di fronte

Samenvatting

Italië, 1943. Een jonge bakkersknecht vermoordt zijn chef en verdwijnt radeloos in de nachtelijke straten. Zestig jaar later: een jonge vrouw van achter in de twintig, Giovanna, leidt samen met haar man Filippo en hun twee kinderen een routineus leventje op hun klein appartementje. Filippo heeft een slecht betaalde parttimejob en Giovanna vult het gezinsinkomen aan door het bakken van cakes voor de lokale pub. Terwijl de passie uit hun leven glijdt, komen ze op een dag een oude, verwarde man tegen op straat: Davide. Filippo biedt hem een slaapplaats aan, maar door omstandigheden blijft Davide veel langer dan voorzien bij het gezin. Wanneer Giovanna haar wekelijkse cakes wil bakken, herinnert Davide zich plots een antiek recept. Stukje bij beetje herbeleeft hij zijn verleden in flashbacks. Ondertussen raakt Giovanna geïntrigeerd door haar charmante overbuur en staat ze, net als een jonge bakkersknecht 60 jaar geleden, voor hartverscheurende keuzes ...

Regisseur en acteurs

 • Ferzan Ozpetek portait

  Ferzan Ozpetek

  Director

 • Massimo Girotti portait

  Massimo Girotti

  Simone / Davide Veroli

 • Raoul Bova portait

  Raoul Bova

  Lorenzo

 • Filippo Nigro portait

  Filippo Nigro

  Filippo

 • Giovanna Mezzogiorno portait

  Giovanna Mezzogiorno

  Giovanna

La finestra di fronte

Benieuwd naar La finestra di fronte? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als La finestra di fronte kunt bekijken.

La finestra di fronte streamen

Wil je La finestra di fronte streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je La finestra di fronte gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

La finestra di fronte downloaden

movies als La finestra di fronte kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar La finestra di fronte. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van La finestra di fronte. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

La finestra di fronte torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om La finestra di fronte te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

La finestra di fronte trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of La finestra di fronte je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!