La finestra di fronte
%
74

La finestra di fronte

Nu kijken

Kijk La finestra di fronte

Moeite met waar je nou La finestra di fronte moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La finestra di fronte

Samenvatting

Italië, 1943. Een jonge bakkersknecht vermoordt zijn chef en verdwijnt radeloos in de nachtelijke straten. Zestig jaar later: een jonge vrouw van achter in de twintig, Giovanna, leidt samen met haar man Filippo en hun twee kinderen een routineus leventje op hun klein appartementje. Filippo heeft een slecht betaalde parttimejob en Giovanna vult het gezinsinkomen aan door het bakken van cakes voor de lokale pub. Terwijl de passie uit hun leven glijdt, komen ze op een dag een oude, verwarde man tegen op straat: Davide. Filippo biedt hem een slaapplaats aan, maar door omstandigheden blijft Davide veel langer dan voorzien bij het gezin. Wanneer Giovanna haar wekelijkse cakes wil bakken, herinnert Davide zich plots een antiek recept. Stukje bij beetje herbeleeft hij zijn verleden in flashbacks. Ondertussen raakt Giovanna geïntrigeerd door haar charmante overbuur en staat ze, net als een jonge bakkersknecht 60 jaar geleden, voor hartverscheurende keuzes ...

Regisseur en acteurs

 • Ferzan Ozpetek portait

  Ferzan Ozpetek

  Director

 • Massimo Girotti portait

  Massimo Girotti

  Simone / Davide Veroli

 • Raoul Bova portait

  Raoul Bova

  Lorenzo

 • Filippo Nigro portait

  Filippo Nigro

  Filippo

 • Giovanna Mezzogiorno portait

  Giovanna Mezzogiorno

  Giovanna

La finestra di fronte

La finestra di fronte streamen

La finestra di fronte streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

La finestra di fronte downloaden

Zin om La finestra di fronte te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als La finestra di fronte te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

La finestra di fronte torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als La finestra di fronte makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

La finestra di fronte trailer

Wil je er zeker van zijn dat La finestra di fronte jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.