La finestra di fronte
%
74

La finestra di fronte

Kijk La finestra di fronte

Moeite met waar je nou La finestra di fronte moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Italië, 1943. Een jonge bakkersknecht vermoordt zijn chef en verdwijnt radeloos in de nachtelijke straten. Zestig jaar later: een jonge vrouw van achter in de twintig, Giovanna, leidt samen met haar man Filippo en hun twee kinderen een routineus leventje op hun klein appartementje. Filippo heeft een slecht betaalde parttimejob en Giovanna vult het gezinsinkomen aan door het bakken van cakes voor de lokale pub. Terwijl de passie uit hun leven glijdt, komen ze op een dag een oude, verwarde man tegen op straat: Davide. Filippo biedt hem een slaapplaats aan, maar door omstandigheden blijft Davide veel langer dan voorzien bij het gezin. Wanneer Giovanna haar wekelijkse cakes wil bakken, herinnert Davide zich plots een antiek recept. Stukje bij beetje herbeleeft hij zijn verleden in flashbacks. Ondertussen raakt Giovanna geïntrigeerd door haar charmante overbuur en staat ze, net als een jonge bakkersknecht 60 jaar geleden, voor hartverscheurende keuzes ...

Regisseur en acteurs

 • Ferzan Ozpetek portait

  Ferzan Ozpetek

  Director

 • Massimo Girotti portait

  Massimo Girotti

  Simone / Davide Veroli

 • Raoul Bova portait

  Raoul Bova

  Lorenzo

 • Filippo Nigro portait

  Filippo Nigro

  Filippo

 • Giovanna Mezzogiorno portait

  Giovanna Mezzogiorno

  Giovanna

La finestra di fronte

Wil je La finestra di fronte kijken? De movie van Ferzan Ozpetek uit 2003 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om La finestra di fronte op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om La finestra di fronte met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

La finestra di fronte downloaden

Het downloaden van La finestra di fronte is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je La finestra di fronte ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

La finestra di fronte streamen

Het streamen van La finestra di fronte heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je La finestra di fronte online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar La finestra di fronte kijkt. Ideaal!

La finestra di fronte torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van La finestra di fronte. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

La finestra di fronte trailer

Bekijk eerst even de trailer van La finestra di fronte voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.