Factory Girl
%
64

Factory Girl

Kijk Factory Girl

Moeite met waar je nou Factory Girl moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Met haar blauwe bloed en familiekapitaal, haar schoonheid, talent en uitstraling lijkt Edie Sedgwick wel een Amerikaanse prinses. Maar de ontmoeting met Andy Warhol, de antiheld van de tegencultuur, verandert alles. Plotseling bevindt Edie zich in het centrum van een revolutionair artistiek universum. Een wereld die draait om seks, drugs, stijl en rock 'n' roll en een onstilbare honger naar aandacht en roem. Een wereld die wel uit elkaar moet barsten. Midden jaren zestig reist Edie naar New York en ontmoet er Andy. Hij ziet in het kwetsbare meisje een onweerstaanbare muze. Andy introduceert Edie in de Factory, een oude hoedenfabriek die hij heeft omgetoverd in een creatief paradijs. Overdag maken muzikanten, dichters, kunstenaars, acteurs en buitenbeentjes er alternatieve kunst en films, 's nachts wordt er gefeest. Edie is al snel de ster van Warhols films, het idool van de Factory en de lieveling van de media. Maar dan wordt ze verliefd op 's werelds grootste rockster. Edie moet kiezen tussen Warhols sexy wereld en haar nieuwe liefde. Uiteindelijk wordt ze door beiden afgewezen. Verloren en radeloos zwerft ze door de stad.

Regisseur en acteurs

 • George Hickenlooper portrait

  George Hickenlooper

  Director

 • Guy Pearce portrait

  Guy Pearce

  Actor

 • Hayden Christensen portrait

  Hayden Christensen

  Actor

 • Jimmy Fallon portrait

  Jimmy Fallon

  Actor

 • Jack Huston portrait

  Jack Huston

  Actor

 • Sienna Miller portrait

  Sienna Miller

  Actor

Factory Girl

Veel gehoord over Factory Girl en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Factory Girl heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Factory Girl streamen

Wil je Factory Girl, de movie met Guy Pearce, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Factory Girl zelfs gratis kijken.

Factory Girl downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Factory Girl ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Factory Girl er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Factory Girl torrent

Op zoek naar een torrent van Factory Girl? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Factory Girl te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Factory Girl trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Factory Girl. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.