Factory Girl
%
64

Factory Girl

Kijk Factory Girl

Moeite met waar je nou Factory Girl moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Met haar blauwe bloed en familiekapitaal, haar schoonheid, talent en uitstraling lijkt Edie Sedgwick wel een Amerikaanse prinses. Maar de ontmoeting met Andy Warhol, de antiheld van de tegencultuur, verandert alles. Plotseling bevindt Edie zich in het centrum van een revolutionair artistiek universum. Een wereld die draait om seks, drugs, stijl en rock 'n' roll en een onstilbare honger naar aandacht en roem. Een wereld die wel uit elkaar moet barsten. Midden jaren zestig reist Edie naar New York en ontmoet er Andy. Hij ziet in het kwetsbare meisje een onweerstaanbare muze. Andy introduceert Edie in de Factory, een oude hoedenfabriek die hij heeft omgetoverd in een creatief paradijs. Overdag maken muzikanten, dichters, kunstenaars, acteurs en buitenbeentjes er alternatieve kunst en films, 's nachts wordt er gefeest. Edie is al snel de ster van Warhols films, het idool van de Factory en de lieveling van de media. Maar dan wordt ze verliefd op 's werelds grootste rockster. Edie moet kiezen tussen Warhols sexy wereld en haar nieuwe liefde. Uiteindelijk wordt ze door beiden afgewezen. Verloren en radeloos zwerft ze door de stad.

Regisseur en acteurs

 • George Hickenlooper portrait

  George Hickenlooper

  Director

 • Guy Pearce portrait

  Guy Pearce

  Actor

 • Hayden Christensen portrait

  Hayden Christensen

  Actor

 • Jimmy Fallon portrait

  Jimmy Fallon

  Actor

 • Jack Huston portrait

  Jack Huston

  Actor

 • Sienna Miller portrait

  Sienna Miller

  Actor

Factory Girl

Wil je Factory Girl kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2008 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Factory Girl streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Factory Girl niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Factory Girl zelfs gratis bekijken.

Factory Girl downloaden

Wil je Factory Girl ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Factory Girl overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Factory Girl torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Factory Girl is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Factory Girl trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Factory Girl de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.