Factory Girl
%
64

Factory Girl

Kijk Factory Girl

Moeite met waar je nou Factory Girl moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Met haar blauwe bloed en familiekapitaal, haar schoonheid, talent en uitstraling lijkt Edie Sedgwick wel een Amerikaanse prinses. Maar de ontmoeting met Andy Warhol, de antiheld van de tegencultuur, verandert alles. Plotseling bevindt Edie zich in het centrum van een revolutionair artistiek universum. Een wereld die draait om seks, drugs, stijl en rock 'n' roll en een onstilbare honger naar aandacht en roem. Een wereld die wel uit elkaar moet barsten. Midden jaren zestig reist Edie naar New York en ontmoet er Andy. Hij ziet in het kwetsbare meisje een onweerstaanbare muze. Andy introduceert Edie in de Factory, een oude hoedenfabriek die hij heeft omgetoverd in een creatief paradijs. Overdag maken muzikanten, dichters, kunstenaars, acteurs en buitenbeentjes er alternatieve kunst en films, 's nachts wordt er gefeest. Edie is al snel de ster van Warhols films, het idool van de Factory en de lieveling van de media. Maar dan wordt ze verliefd op 's werelds grootste rockster. Edie moet kiezen tussen Warhols sexy wereld en haar nieuwe liefde. Uiteindelijk wordt ze door beiden afgewezen. Verloren en radeloos zwerft ze door de stad.

Regisseur en acteurs

 • George Hickenlooper portrait

  George Hickenlooper

  Director

 • Guy Pearce portrait

  Guy Pearce

  Actor

 • Hayden Christensen portrait

  Hayden Christensen

  Actor

 • Jimmy Fallon portrait

  Jimmy Fallon

  Actor

 • Jack Huston portrait

  Jack Huston

  Actor

 • Sienna Miller portrait

  Sienna Miller

  Actor

Factory Girl

Wil je Factory Girl kijken? De movie van George Hickenlooper uit 2008 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Factory Girl op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Factory Girl met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Factory Girl downloaden

Het downloaden van Factory Girl is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Factory Girl ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Factory Girl streamen

Het streamen van Factory Girl heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Factory Girl online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Factory Girl kijkt. Ideaal!

Factory Girl torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Factory Girl. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Factory Girl trailer

Bekijk eerst even de trailer van Factory Girl voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.