Factory Girl
%
64

Factory Girl

Kijk Factory Girl

Moeite met waar je nou Factory Girl moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Met haar blauwe bloed en familiekapitaal, haar schoonheid, talent en uitstraling lijkt Edie Sedgwick wel een Amerikaanse prinses. Maar de ontmoeting met Andy Warhol, de antiheld van de tegencultuur, verandert alles. Plotseling bevindt Edie zich in het centrum van een revolutionair artistiek universum. Een wereld die draait om seks, drugs, stijl en rock 'n' roll en een onstilbare honger naar aandacht en roem. Een wereld die wel uit elkaar moet barsten. Midden jaren zestig reist Edie naar New York en ontmoet er Andy. Hij ziet in het kwetsbare meisje een onweerstaanbare muze. Andy introduceert Edie in de Factory, een oude hoedenfabriek die hij heeft omgetoverd in een creatief paradijs. Overdag maken muzikanten, dichters, kunstenaars, acteurs en buitenbeentjes er alternatieve kunst en films, 's nachts wordt er gefeest. Edie is al snel de ster van Warhols films, het idool van de Factory en de lieveling van de media. Maar dan wordt ze verliefd op 's werelds grootste rockster. Edie moet kiezen tussen Warhols sexy wereld en haar nieuwe liefde. Uiteindelijk wordt ze door beiden afgewezen. Verloren en radeloos zwerft ze door de stad.

Regisseur en acteurs

 • George Hickenlooper portrait

  George Hickenlooper

  Director

 • Guy Pearce portrait

  Guy Pearce

  Actor

 • Hayden Christensen portrait

  Hayden Christensen

  Actor

 • Jimmy Fallon portrait

  Jimmy Fallon

  Actor

 • Jack Huston portrait

  Jack Huston

  Actor

 • Sienna Miller portrait

  Sienna Miller

  Actor

Factory Girl

Factory Girl streamen

Factory Girl streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Factory Girl downloaden

Zin om Factory Girl te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Factory Girl te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Factory Girl torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Factory Girl makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Factory Girl trailer

Wil je er zeker van zijn dat Factory Girl jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.