Factotum
%
66

Factotum

Nu kijken

Kijk Factotum

Moeite met waar je nou Factotum moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Factotum

Samenvatting

Hank Chinaski droomt ervan schrijver te worden, maar doorgaans brengt hij zijn dagen door in een permanente roes en rolt hij van de ene job in de andere. 's Avonds houdt hij zich bezig met de dingen waar hij echt van houdt: drinken, gokken, vrouwen verleiden en vooral verhalen schrijven. Hoewel niemand zijn verhalen wil uitgeven, blijft Hank ervan overtuigd dat hij beter kan schrijven dan vele auteurs wier boeken wel gepubliceerd worden. Ondertussen papt hij aan met vrouwen die net als hij maar al te graag in de drank vliegen. Tot hij op een dag in een bar Jan ontmoet. In haar ziet hij zijn zielsverwante. Voor het eerst engageert Hank zich in een serieuze relatie, maar het is nog de vraag of hun liefde het kan winnen van de drank ... .

Regisseur en acteurs

 • Bent Hamer portait

  Bent Hamer

  Director

 • Matt Dillon portait

  Matt Dillon

  Henry Chinaski

 • Lili Taylor portait

  Lili Taylor

  Jan

 • Marisa Tomei portait

  Marisa Tomei

  Laura

 • Fisher Stevens portait

  Fisher Stevens

  Manny

 • Didier Flamand portait

  Didier Flamand

  Pierre

 • Adrienne Shelly portait

  Adrienne Shelly

  Jerry

 • Karen Young portait

  Karen Young

  Grace

Factotum

Zin om Factotum lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Factotum te bekijken voor je op een rijtje.

Factotum downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Factotum downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Factotum. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Factotum er ook in SD heel goed uit.

Factotum streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Factotum net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Factotum hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Factotum helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Factotum torrent

Denk je dat je om Factotum te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Factotum trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Factotum de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.