Factotum
%
66

Factotum

Nu kijken

Kijk Factotum

Moeite met waar je nou Factotum moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Factotum

Samenvatting

Hank Chinaski droomt ervan schrijver te worden, maar doorgaans brengt hij zijn dagen door in een permanente roes en rolt hij van de ene job in de andere. 's Avonds houdt hij zich bezig met de dingen waar hij echt van houdt: drinken, gokken, vrouwen verleiden en vooral verhalen schrijven. Hoewel niemand zijn verhalen wil uitgeven, blijft Hank ervan overtuigd dat hij beter kan schrijven dan vele auteurs wier boeken wel gepubliceerd worden. Ondertussen papt hij aan met vrouwen die net als hij maar al te graag in de drank vliegen. Tot hij op een dag in een bar Jan ontmoet. In haar ziet hij zijn zielsverwante. Voor het eerst engageert Hank zich in een serieuze relatie, maar het is nog de vraag of hun liefde het kan winnen van de drank ... .

Regisseur en acteurs

 • Bent Hamer portait

  Bent Hamer

  Director

 • Matt Dillon portait

  Matt Dillon

  Henry Chinaski

 • Lili Taylor portait

  Lili Taylor

  Jan

 • Marisa Tomei portait

  Marisa Tomei

  Laura

 • Fisher Stevens portait

  Fisher Stevens

  Manny

 • Didier Flamand portait

  Didier Flamand

  Pierre

 • Adrienne Shelly portait

  Adrienne Shelly

  Jerry

 • Karen Young portait

  Karen Young

  Grace

Factotum

Veel gehoord over Factotum en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Factotum heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Factotum streamen

Wil je Factotum, de movie met Matt Dillon, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Factotum zelfs gratis kijken.

Factotum downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Factotum ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Factotum er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Factotum torrent

Op zoek naar een torrent van Factotum? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Factotum te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Factotum trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Factotum. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.