Factotum
%
66

Factotum

Nu kijken

Kijk Factotum

Moeite met waar je nou Factotum moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Factotum

Samenvatting

Hank Chinaski droomt ervan schrijver te worden, maar doorgaans brengt hij zijn dagen door in een permanente roes en rolt hij van de ene job in de andere. 's Avonds houdt hij zich bezig met de dingen waar hij echt van houdt: drinken, gokken, vrouwen verleiden en vooral verhalen schrijven. Hoewel niemand zijn verhalen wil uitgeven, blijft Hank ervan overtuigd dat hij beter kan schrijven dan vele auteurs wier boeken wel gepubliceerd worden. Ondertussen papt hij aan met vrouwen die net als hij maar al te graag in de drank vliegen. Tot hij op een dag in een bar Jan ontmoet. In haar ziet hij zijn zielsverwante. Voor het eerst engageert Hank zich in een serieuze relatie, maar het is nog de vraag of hun liefde het kan winnen van de drank ... .

Regisseur en acteurs

 • Bent Hamer portait

  Bent Hamer

  Director

 • Matt Dillon portait

  Matt Dillon

  Henry Chinaski

 • Lili Taylor portait

  Lili Taylor

  Jan

 • Marisa Tomei portait

  Marisa Tomei

  Laura

 • Fisher Stevens portait

  Fisher Stevens

  Manny

 • Didier Flamand portait

  Didier Flamand

  Pierre

 • Adrienne Shelly portait

  Adrienne Shelly

  Jerry

 • Karen Young portait

  Karen Young

  Grace

Factotum

Wil je Factotum kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2005 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Factotum streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Factotum niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Factotum zelfs gratis bekijken.

Factotum downloaden

Wil je Factotum ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Factotum overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Factotum torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Factotum is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Factotum trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Factotum de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.