Fading Gigolo
%
62

Fading Gigolo

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fading Gigolo

Moeite met waar je nou Fading Gigolo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fading Gigolo

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Om iets bij te verdienen regelt Murray voor zijn vriend Fioravante een ménage à trois bij zijn rijke dermatologe dr. Parker. Fioravante probeert in eerste instantie onder de afspraak uit te komen, maar krijgt later als gigolo de smaak te pakken.

Regisseur en acteurs

 • John Turturro portait

  John Turturro

  Director

 • John Turturro portait

  John Turturro

  Fioravante

 • Woody Allen portait

  Woody Allen

  Murray

 • Vanessa Paradis portait

  Vanessa Paradis

  Avigal

 • Liev Schreiber portait

  Liev Schreiber

  Dovi

 • Sharon Stone portait

  Sharon Stone

  Dr. Parker

 • Sofía Vergara portait

  Sofía Vergara

  Selima

 • Bob Balaban portait

  Bob Balaban

  Sol

 • Max Casella portait

  Max Casella

  Guy at Couner

 • Aida Turturro portait

  Aida Turturro

  Driver's Wife

 • Eugenia Kuzmina portait

  Eugenia Kuzmina

  Lady on Street

Trailers

Fading Gigolo

Wil je Fading Gigolo kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Fading Gigolo streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Fading Gigolo niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Fading Gigolo zelfs gratis bekijken.

Fading Gigolo downloaden

Wil je Fading Gigolo ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Fading Gigolo overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Fading Gigolo torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Fading Gigolo is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Fading Gigolo trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Fading Gigolo de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.