Fading Gigolo
%
62

Fading Gigolo

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fading Gigolo

Moeite met waar je nou Fading Gigolo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fading Gigolo

Samenvatting

Om iets bij te verdienen regelt Murray voor zijn vriend Fioravante een ménage à trois bij zijn rijke dermatologe dr. Parker. Fioravante probeert in eerste instantie onder de afspraak uit te komen, maar krijgt later als gigolo de smaak te pakken.

Regisseur en acteurs

 • John Turturro portait

  John Turturro

  Director

 • John Turturro portait

  John Turturro

  Fioravante

 • Woody Allen portait

  Woody Allen

  Murray

 • Vanessa Paradis portait

  Vanessa Paradis

  Avigal

 • Liev Schreiber portait

  Liev Schreiber

  Dovi

 • Sharon Stone portait

  Sharon Stone

  Dr. Parker

 • Sofía Vergara portait

  Sofía Vergara

  Selima

 • Bob Balaban portait

  Bob Balaban

  Sol

 • Max Casella portait

  Max Casella

  Guy at Couner

 • Aida Turturro portait

  Aida Turturro

  Driver's Wife

 • Eugenia Kuzmina portait

  Eugenia Kuzmina

  Lady on Street

Trailers

Fading Gigolo

Wil je Fading Gigolo kijken? De movie van John Turturro uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Fading Gigolo op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Fading Gigolo met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Fading Gigolo downloaden

Het downloaden van Fading Gigolo is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Fading Gigolo ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Fading Gigolo streamen

Het streamen van Fading Gigolo heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Fading Gigolo online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Fading Gigolo kijkt. Ideaal!

Fading Gigolo torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Fading Gigolo. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Fading Gigolo trailer

Bekijk eerst even de trailer van Fading Gigolo voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.