Fai bei sogni
%
67

Fai bei sogni

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fai bei sogni

Moeite met waar je nou Fai bei sogni moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fai bei sogni

Samenvatting

Het verhaal opent in Turijn, 1969. De idyllische jeugd van de negenjarige Massimo wordt abrupt verstoord door de raadselachtige dood van zijn moeder. 'Een plotse hartaanval', zo drukt zijn afstandelijke vader hem op het hart. Massimo gelooft het niet en weigert het verlies te aanvaarden. Hij vindt enkel troost in zijn pas ontdekte liefde voor voetbal. Jaren later, in de jaren negentig, treffen we Massimo aan als een succesvolle journalist bij de Italiaanse krant La Stampa, maar de tijd heeft niet alle wonden geheeld. Als een zekere Giovanni Athos hem een breaking story aanbiedt, wordt hij van de sportredactie gepromoveerd om over de oorlog in Sarajevo te berichten, waar hij last krijgt van paniekaanvallen. Terug thuis in Turijn ziet hij zich gedwongen om het appartement van zijn ouders te verkopen, wat pijnlijke herinneringen doet bovendrijven. Enig lichtpuntje in de miserie: zijn begripvolle en sympathieke dokter Elisa (de Franse filmvedette Bérénice Bejo). Kan zij hem helpen om weer open te bloeien en de waarheid onder ogen te zien? Dit bitterzoete drama is gebaseerd op de autobiografische bestseller van journalist Massimo Gramellini, de adjunct-hoofdredacteur van La Stampa.

Regisseur en acteurs

  • Marco Bellocchio portait

    Marco Bellocchio

    Director

Trailers

Fai bei sogni

Fai bei sogni streamen

Fai bei sogni streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Fai bei sogni downloaden

Zin om Fai bei sogni te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Fai bei sogni te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Fai bei sogni torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Fai bei sogni makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Fai bei sogni trailer

Wil je er zeker van zijn dat Fai bei sogni jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.